€ 2.130 van € 5.000 opgehaald

 43%
186 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Senna ernstig gewond door een laffe autobestuurder

€ 2.130 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

UPDATE: 

Lieve mensen!

Het gaat beter met Senna! Haar poten genezen goed. De wonden zijn dicht, maar nog wel heel teer. Ze moet haar aangedane heup gaan belasten, maar dat is wel een dingetje voor haar. Dit doet ze liever niet, alleen is het nog onduidelijk of dit door pijn in haar heup komt, of de voet met het getransplanteerde voetkussentje. De bacterie is gelukkig onder controle en daarmee ook de koorts. Er is in Utrecht nog een echoscopie van haar heup en kniegewricht van de andere poot om ontstekingen uit te kunnen sluiten. Helemaal prima! Goede berichten waar we erg blij mee zijn. 

Senna slaapt nog heel veel, maar de wandelingen mogen uitgebreid worden. Heel belangrijk om weer contact te gaan maken met andere honden. Even snuffelen en onder de honden zijn. Het spelen mist ze enorm. Het ongeluk heeft haar een knauw gegeven waardoor ze nog erg schrikachtig is en wat angstig. Daar gaan we aan werken!

We zijn enorm blij met jullie betrokkenheid en ondersteuning! Jullie leuke en warme berichtjes hebben ons enorm geholpen! 

Knuffel van Senna! Dita en Rien Bijl.


Senna (net 2 jaar geworden) is door een persoon met hoge snelheid aangereden (op een plek waar geen auto’s mogen komen) waarbij zij ernstig gewond is geraakt. De lafaard is keihard doorgereden.

Links kreeg zij een operatie om haar heup terug te plaatsen, rechts zijn de wonden op de flank geopereerd, haar twee achterpoten zijn allebei 'opgeknapt' ... (teen geamputeerd, voetkussentjes getransplanteerd, pezen en beschadigd gewricht gerepareerd). Zij kan amper lopen en gaat een lange herstelperiode in.

Over de campagne
Beheerder:
Cassandra Lesley
Gestart op:
20 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie