€ 718 van € 683 opgehaald

 100%
77 donaties in 6 jaren
Deze campagne is beëindigd.

En dóór ?

€ 718 van € 683 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Bedankt voor jullie enorme enthousiasme ? 

Op het toppunt 15 aanmeldingen per seconde ... dat kon de versie voor 100 mensen niet aan ?. Meer dan 12.000 mensen hebben zich aangemeld in drie dagen. Ondanks de opstart problemen is 99% van de reacties positief. Nog geen profiel? Meld je aan op Hyvesisterug.nl.

Afgelopen weekend hebben we zoals beloofd de dansende banaan teruggebracht ??  En we hebben jullie gehoord; vrienden uitnodigen moet erbij en méér glitters ✨. 

Samen zorgen we ervoor dat wat begon als een grap een serieus vervolg krijgt. Je levert al een bijdrage vanaf €5,-

Rechten

Hyves is een geregistreerd merk van TMG Digital B.V. Hyvesisterug.nl is opgezet als parodie op de originele Hyves en het project heeft geen winstoogmerk. 

Met de pet rond! ?

Belangrijkste is om de website de komende maanden in de lucht te houden en sneller te maken. Hiervoor zijn acht machines nodig (nu maar één) en een snelle database. Voor €16.000 kunnen we dit kopen!

Halen we méér op dan geven we jullie graag de mogelijkheid om zelf je krabbels in te delen, vrienden uit te nodigen en je profiel te pimpen. Glitter plaatjes zijn de slagroom op de taart!! ?

* Dansende banaan (al gedaan) €0
* Servers 3 maanden €12,000
* Snelheid verbeteren €16,000
* Krabbels indelen / rapporteren €20,000
* Vrienden uitnodigen €25,000
* Profiel pimpen en privé profiel €31,000
* Glitter plaatjes €37,000

Het minimale bedrag om drie maanden door te gaan is €12.000. Bij elke mijlpaal kunnen we meer toffe dingen doen ?.
Dat is een boel geld. De originele Hyves moest niet voor niks dicht ?. Goede hosting en snelle hardware kosten een stuk minder dan in 2013, maar het gaat nog steeds om stevige bedragen! Wist je dat Facebook meer dan €10 per persoon per jaar verdient voor het verkopen van je gegevens voor reclame? En Hyves 2.0 groeit met 2000 mensen per dag ?.

En daarna, hoe verder?

Goede vraag! ? Er is tijd nodig om iedereen te spreken. Als bedrijf richten we ons op het verbeteren van de software en onze klanten. De toekomst van de Hyves 2.0 parodie hangt dus af van de Telegraaf Media Groep, een samenwerking met TijdvoorHyves.nl (we praten met Joas en Patrick), investeerders of vrijwilligers. Misschien kan het als zelfstandige stichting of onderneming verder. Het is ook niet uitgesloten dat de naam moet veranderen! 

Eén ding is zeker; we laten jullie niet na één week in de steek. Dit krijgt een vervolg!!! We gaan hier met zijn allen het maximale uithalen ??.

In de media

- EditieNL
- PowNed
- AD
- Tubantia 
- Metro 

Over de organisatie

Deze parodie op Hyves is opgezet door GoalGorilla NV, een internet bureau uit Enschede en Amsterdam. De website is gemaakt met Open Social, software waar iedereen snel een sociaal netwerk mee kan starten. 

Wij geloven in online privacy en veiligheid. Oók op sociale netwerken. We gaan je gegevens niet verkopen aan adverteerders.

GoalGorilla NV bestaat tien jaar.  We halen als bedrijf regelmatig geld op voor goede doelen. De campagne foto is uit 2015 toen we ruim €8.500 ophaalden voor berggorilla's met een sponsor loop in gorillapak ?!

We zijn onderdeel van het EYNovation™ programma van Ernst & Young (EY). EY is een bekend accountant kantoor en verzorgt onze boekhouding. Onze reputatie staat op het spel. We gaan er niet vandoor met je geld ?.

Bekijk hier een video die PowNed afgelopen vrijdag bij ons schoot ?. 

Over de campagne
Beheerder:
Open Social door GoalGorilla NV
Gestart op:
15 April 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie