€ 11.125 van € 20.000 opgehaald

 56%
297 donaties in 2 jaren

Scholingsfonds voor de kinderen van held Salih Papadogan

€ 11.125 van € 20.000 opgehaald
het verhaal

Op 17 december jl. kwam de 51-jarige Salih Papadogan niet thuis van zijn werk als verkeersregelaar in Capelle aan den Ijssel. Hij zag een auto te water raken in de Hollandse IJssel en wachtte geen moment om de 75-jarige vrouw in de auto te proberen te redden.

Zijn poging slaagde niet in het ijskoude water. In zijn poging om iemand anders te redden, kwam hij zelf ook niet meer boven water. Een grote tragedie voor de familie, zijn kinderen, vrienden en collega’s die hij achterliet. Deze reddingsactie heeft destijds de kranten en het Acht Uur Journaal gehaald en tevens veel collega verkeersregelaars in het land geïnspireerd voor het houden van een eerbetoon. 


Op donderdag 14 maart as. zal de burgemeester van Capelle aan den IJssel uit hoofde van Nederlandse regering, een hoge onderscheiding postuum uitreiken aan zijn familie. Het gaat om de “Erepenning Menslievend Hulpbetoon”, die maar zelden uitgereikt wordt. Een grote eer voor een grote held, die onbaatzuchtig heeft gehandeld in de hulp aan anderen en daar zelf de hoogste prijs voor heeft betaald.

Nu blijkt echter ook dat de familie grote financiële problemen heeft waar uw hulp echt bij nodig is. Een scholingsfonds voor de kinderen moet hen in staat stellen om een goede opleiding te behalen!

Als collega’s van Salih willen we graag deze donoractie starten om geld ophalen om de twee jongste kinderen (9 en 16) nog jarenlang te kunnen ondersteunen bij hun opleiding en ontwikkeling. Daarom is uw financiële bijdrage, klein of groot, hard nodig. Om nog 10 jaar te kunnen ondersteunen willen we graag een fonds van  € 20.000,- realiseren. 

Wij willen uw hartelijk danken voor uw donatie en verzoeken dit bericht verder te verspreiden. 

Over de campagne
Beheerder:
Frank van Haren - Werk XL
Gestart op:
11 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie