€ 9.515 van € 10.000 opgehaald

 96%
149 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help het Nederlandse Special Needs Taekwondo Team naar het WK in Nieuw zeeland!

€ 9.515 van € 10.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update en afronding: 

Wij willen iedereen enorm bedanken die ons hebben gesteund en in ons hebben geloofd!!! Met 7 wereldkampioenen, en 27 medailles voor Nederland in totaal mogen wij het WK in Nieuw-Zeeland met recht een succes noemen.

Het volgende WK zal in 2021 plaatsvinden in.....JAWEL, NEDERLAND <3

Wij willen alle inwoners van Nederland, alle sponsoren, instellingen en GET FUNDED enorm bedanken voor dit succes.

Zie hier wat jullie steun teweeg heeft gebracht:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/254202/taekwondo-team-special-needs-valt-in-de-prijzen-op-wk-in-nieuw-zeeland?fbclid=IwAR2L-XQUa_Gh_cDitD4slmrdzXbdeO0MUDgGLSDYK2jLllTAafwLZX1bvBU

Met GROOTSE dank namens de deelnemers en het Bestuur van Stichting Special Needs Nederland
Update 10 September:

Kom het team een hart onder de riem steken bij de uitzwaai op zondag 29 september in Amstelveen!


update 3 juli 2019

Wij willen middels deze weg iedereen ENORM bedankt voor alle steun, donaties en geboden hulp!!! U heeft echt het verschil gemaakt...

Wij zijn dan ook enorm dankbaar en trots om te mogen mededelen dat dit doel is behaald <3

Wij vertrekken in oktober met een team van 8 deelnemers naar de Worldgames en zullen de Hollandsche leeuw laten brullen!!!

Iedereen nogmaals dank, want uw hulp en die van velen anderen hebben dit mogelijk gemaakt en laten voor velen een droom uitkomen.

Wij zullen met een update komen en een link waar wij te volgen zullen zijn.

Met dank namens alle deelnemers en het bestuur van Stichting Special Needs Nederland. Update 13 Mei 2019:

Het is een enorm drukke periode geweest! Momenteel staat de teller met donaties op een kleine 9600 euro. 

Wij hebben vanuit de andere initiatieven de overige 10.000 euro nodig om alles rond te maken en wij zullen ons hiervoor blijven inzetten uiteraard!

Achter de schermen zijn wij enorm druk bezig met alle voorbereidingen en wij hopen dat wij het gehele team kunnen meenemen. Wij wachten nog op de support van de lokale gemeente en evt. andere initiatieven dus mocht u nog iets weten, en of iemand die wil helpen schroom niet om ons te benaderen. 

Dank iedereen voor alle support, donaties en liefde en laten wij hopen dat dit mogelijk gaat worden gemaakt voor al kanjers. UPDATE 3 April 2019: 

Inmiddels zijn wij de 6000,- euro voor bijgestreven, enorm bedankt!!!! Wie helpt ons mee dit tot een succes te maken?

Belangrijke Aanvulling op "Zakelijk geven"

Als u (als ondernemer) een BV heeft, kunt u ook zakelijk geven vanuit uw BV. Voor een eenmanszaak, CV, VOF, etc. gelden de regels van particuliere giften.

Jaarlijkse giften boven de € 0 tot een maximum van 50% van de fiscale winst zijn voor de VPB aftrekbaar.

Het kan – als u de keuze hebt – voordeliger zijn om vanuit uw BV te geven, u vergelijkt dan wat beide opties u aan fiscaal voordeel opleveren. De dividendbelasting (box2) wordt hierbij ook meegenomen, om de kosten in privé te kunnen vergelijken.

U kunt zelf de netto kosten van uw zakelijke giften berekenen voor de BV en in privé.

Ook kunt u berekenen wat in uw situatie het voordeligste is: zakelijk of in privé geven.

NB: Giften zijn in een BV beperkt aftrekbaar, bedrijfskosten volledig. Het kan daarom slim zijn om een zakelijke gift ‘om te buigen’ naar bedrijfskosten, bijvoorbeeld door het plaatsen van een advertentie, sponsoren van de instelling of een activiteit, etc.

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden: 

https://www.berekenhet.nl/giften/giften-goede-doelen-aftrekbaar.html

UPDATE 23 maart 2019: 

Inmiddels staat de teller al op ruim 5000,- euro!!! 

Wij willen alle kleine en grote schenkingen bedanken voor deze geweldige support.

Ook willen wij de volgende bedrijven en instellingen enorm bedanken voor de geweldige support en donatie: 

Oma Bob's BV, Royal San Kong Amstelveen, AEW, Hiro Sushi Amstelveen, RSD Adviseur, Siri Advisory, Miss Korea BBQ Restaurant Amsterdam.


Wij zijn enorm dankbaar voor alle support en u maakt het echt verschil ongeacht de hoogte van de donatie... wij zijn met alles blij, en nog belangrijker; de deelnemers zijn er heel erg blij mee!!!  

Wij hebben een ANBI status wat voor u aanzienlijk een belastingvoordeel kan betekenen bij donaties!! 

Voor bedrijven en instellingen:  Wij hebben hele mooie sponsor voorstellen voor u, dus kunt u iets missen aan donaties? benader ons dan ook gerust of zeg het voort als u iemand weet. Wij zullen het ruimschoots waarderen en meewerken aan reclame en marketing om elkaar daarin weer te helpen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Omschrijving Campagne:


Het Special Needs Taekwondo is uitgenodigd om in oktober ons prachtige Nederland te komen vertegenwoordigen, tijdens de World-games Special Needs Taekwondo in Nieuw-Zeeland op 5 oktober 2019.


Voor veel van deze deelnemers is dit hun eerste en mogelijk ook gelijk hun laatste verre reis. Diverse deelnemers zijn nooit op reis geweest en hoe mooi is dat om te zien dat sport dit ook mogelijk maakt. los van het feit dat er onderling ook hechte vriendschappen uit ontstaan. 

Wij willen deze deelnemers heel graag helpen om deze droom uit te laten komen en hebben al diverse fondsen en voorzieningen aangesproken om dit mede mogelijk te maken. 


Uw steun (klein of groot) kan echter echt het grote verschil maken voor deze mensen.Ondanks de belangstellende en getoonde hulp is er nog steeds extra financiële hulp en steun nodig om dit waar te kunnen maken en wij hopen dan ook van harte dat u deze kanjers een kans wilt geven om zich voor Nederland te mogen bewijzen. Zij zullen vanzelfsprekend met trots onze vlag en vaandel dragen en het Wilhelmus meer dan eer aan doen :) 

Momenteel zijn zij dagelijks hard aan de bak om zich voor te bereiden en zij zijn vastberaden om alles op alles te zetten om een prijs te veroveren op het prijzenpodium.

Helpt u ons ook mee om deze toppers een kans te geven? 

Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat ons klein prachtige landje weet uit te blinken in mooie en grootse initiatieven...(!!)  Het Nederlandse team bestaat uit 10 enthousiaste en lieve deelnemers en is hard aan het trainen om zich voor te bereiden voor deze geweldige uitstap op 5 oktober 2019 in Nieuw Zeeland. 


Steun deze kanjers en wie weet is Nederland weer een aantal kampioenen rijker!! 


Alle hulp wordt méér dan gewaardeerd en ook bedrijven zijn welkom voor een sponsoring (bijv. tegen vermelding van een logo op het uniform en/of via alle mogelijke uitingen). Anonieme donaties en giften zijn uiteraard ook meer dan welkom!! 


Met dank namens alle deelnemers voor uw support en uiteraard voor uw geloof in hun! <3


meer informatie via: [email protected]


Over de campagne
Beheerder:
David Chung
Gestart op:
6 March 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...