€ 32.689 van € 60.000 opgehaald

 55%
1198 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Lost boys 5 jaar later - schone lei voor Demo

€ 32.689 van € 60.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Reactie Demo op alle donaties en reacties:

Ik wil graag iedereen bedanken die al een bijdrage heeft geleverd aan deze actie. Ik heb alle berichten gelezen en het doet mij echt goed om te zien dat ik niet alleen sta in mijn strijd. Hopelijk kunnen wij er samen voor zorgen dat mensen zoals ik het in de toekomst makkelijker hebben om uit de schulden te komen, daar ga ik in iedere geval hard mijn best voor doen dus nogmaals, dank jullie allemaal!”

Jeansen ‘Demo’ Djaoen is een voorbeeld voor vele jongeren. Als voormalig Rotterdams bendelid heeft Demo zich op bewonderenswaardige wijze herpakt en zijn heftige verleden grotendeels achter zich kunnen laten. Hij heeft een glansrijke toekomst voor zich en kan niet wachten om zich daar ongestoord in te storten. 

Alleen op financieel vlak achtervolgt het verleden hem. Hij wil zijn schulden zelfstandig en zo snel mogelijk aflossen. Dit het liefst op een manier waarop hij nog wel wat geld overhoudt om van te (over)leven. 

De werkwijze en opstelling van deurwaarders, incassobureaus en overheidsinstanties maken het Demo bijna onmogelijk om een schuldvrij leven te realiseren. Hun gebrek aan inlevingsvermogen, transparantie en hulpvaardigheid zijn schrijnend. 

Wat Demo op eigen kracht heeft bereikt, maakt hem een voorbeeld voor zovelen. Zijn veerkracht, vechtlust en trots moeten gekoesterd, maar soms ook geholpen worden.

Wij willen Demo helpen om te leven in plaats van te overleven: een schone lei. Help je mee? 

Bekijk de documentaire over Demo: https://www.2doc.nl/documentaires/series/2doc/2019/maart/lost-boys-5-jaar-later.html

Mocht het streefbedrag worden overschreden, dan zullen wij jongeren in vergelijkbare situaties via een stichting helpen.

Over de campagne
Beheerder:
Hanne
Gestart op:
3 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie