€ 155 van € 110 opgehaald

 100%
14 donaties in 2 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Geef Robin wat warmte

€ 155 van € 110 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Lieve allemaal,


Zoals jullie weten is onze lieve Robin vorig jaar september aangereden door een auto. Hierdoor zit zij op dit moment nog altijd met erg veel pijn en vooral frustratie thuis. Het herstel gaat erg langzaam en er ontstaan vraagtekens bij de vraag of ze überhaupt ooit helemaal zal herstellen. In een klap is haar ontnomen wat zij het liefste doet; op avontuur, gek doen, naar een festival of concert, op het terras ploffen met een drankje en een hapje en ongeneerd mensen kijken en zo kan ik nog wel uren doorgaan. Feit is.. ze zit dagenlang thuis en kan helaas nog steeds heel weinig. 

Ik heb mijn lieve zusje van een spontaan vrolijk meisje door dit ongeluk zien veranderen in een meisje met veel verdriet, frustraties, enorm veel pijn en dat breekt mijn hart. 

Naarmate de tijd verstrijkt is het logisch dat een ieder door gaat met zijn/haar leven, maar zit zij nog altijd 5 dagen per week veelal alleen. Dit vindt ze erg confronterend en vooral eenzaam. Daarnaast vindt Robin het lastig om uit te spreken hoe zij zich écht voelt. Daarom dacht ik, tijd voor wat actie! 

Robin is elke dag druk in de weer met een kruik, maar heeft moeite met deze zelf te vullen en zo’n ding koelt natuurlijk af waardoor het hele riedeltje weer opnieuw moet. Nu zag ik op het internet een warmte kussen van Stoov. Dit kussen kan via stroom opgeladen worden en kan daarna draadloos gebruikt worden. Geen gedoe meer met heet water, gewoon lekker opladen en gaan met die banaan. Omdat het kussen best prijzig is leek het mij leuk om haar deze met elkaar cadeau te doen! We dragen haar allemaal een warm hart toe toch? 

Hierbij wil ik jullie dan ook vragen of jullie een bijdrage zouden willen leveren, zodat ik dit kussen voor haar kan bestellen en naar haar kan opsturen namens ons allemaal. Mocht er meer gedoneerd worden dan het bedrag (rekening houdend met de transactiekosten van deze site) dat nodig is voor het kussen, dan kunnen we er nog een leuk cadeautje bij doen ook! Ik weet nog wel wat dingen die ze graag wil hebben dus dat komt goed. 

Om het helemaal af te maken wil ik je vragen om ook nog een kaartje te schrijven met een leuke tekst, tekening, quote of gedichtje (wat jij leuk vindt!) en deze naar mij op de post te doen. Dan zorg ik ervoor dat alles in een feestelijke verpakking haar kant op gaat! Mijn adres is:

Papenerf 18, 3849 SJ Hierden

Lieve groet, Daphne

(Voor degenen die mij niet kennen, ik ben de zus van Robin)

PS: uiteraard blijft dit nog geheim voor Robin, zodat we haar kunnen verrassen! 

Over de campagne
Beheerder:
Daphne Bouw
Gestart op:
3 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
€5 Anoniem 2 maanden geleden

€5 Celine Van Heusden 2 maanden geleden

€10 Anoniem 2 maanden geleden

€10 Carine 2 maanden geleden
Heel veel succes met deze actie, goede zet!

€15 Anoniem 2 maanden geleden
😘😘😘

€5 Babs 2 maanden geleden
Superlief

€20 Annelies 2 maanden geleden
liefs

€10 Anoniem 2 maanden geleden
Wat lief.

€5 Gerhard 2 maanden geleden
Gerhard wilde ook nog doneren

€5 Johanna 2 maanden geleden
Wat ben je toch een lieve zus!

€20 Dorothé Kok 2 maanden geleden
Aan dit hartverwarmend idee draag ik graag mijn steentje bij!

€20 Anoniem 2 maanden geleden

€20 Daphne 2 maanden geleden

€5 Cootje 2 maanden geleden

Plaats een reactie