€ 70 van € 7.500 opgehaald

 1%
8 donaties in 5 jaren

Winter Playground Almere / SchoolSchaatsBus

€ 70 van € 7.500 opgehaald
het verhaal

Helpt u onze activiteiten en de SchoolSchaatsBus voortbestaan in 2020? 

Winter Playground Almere heeft uw hulp nodig en zoekt sponsoren. U vind ons op Facebook hier: https://www.facebook.com/winterplaygroundalmere/ 

De activiteiten en faciliteiten op de Winter Playground Almere worden altijd laagdrempelig aangeboden zodat zo veel mogelijk kinderen hier aan kunnen deelnemen. De inkomsten van deze activiteiten zijn echter lang niet genoeg om alle onkosten te dekken. Daarom zoekt de Winter Playground Almere een aantal sponsoren om dit mogelijk te blijven houden voor in 2020. Met de ambitie om de activiteiten, waaronder ook de SchoolSchaatsBus ook daarna te kunnen blijven uitvoeren en ook uit te kunnen breiden naar 2021. 

Sponsoring van de Winter Playground Almere is een uiting van de sociale betrokkenheid van uw organisatie. Het levert u naast een sociaal betrokken bedrijfsnaam ook extra exposure via de reguliere én de sociale media. In alle uitingen van de Winter Playground Almere kan de naam en/of logo van uw organisatie genoemd worden, als dat uw wens is. U kunt dan o.a. denken aan uw naam en/of logo op onze beachvlaggen langs de ijsbaan, onze flyers, onze berichten via de sociale media (Facebook en Instagram) en/of gratis schaatshuur op onze ijsbaan voor al uw medewerkers. 

Wilt u meehelpen aan het voortbestaan van dit leuke project in Almere? Doneer dan hier als particulier of meld u als organisatie door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ik zal u dan de verschillende mogelijkheden van ondersteuning en/of sponsoring van onze Winter Playground Almere en de SchoolSchaatsBus toe sturen. 

Meer informatie: De Winter Playground Almere speelt in op het maatschappelijke streven om jeugd meer te laten bewegen. Sport is goed voor de fysieke, mentale en sociale ontwikkeling van een kind. Schaatsen zit in het DNA van de Nederlander en staat voor plezier op het ijs, coördinatie, kracht en snelheid. Schaatsen op natuurijs behoort tot ons Cultureel Erfgoed. Als het één nacht vriest, dromen velen van toeren op natuurijs en… de Elfstedentocht. In Nederland leren kinderen fietsen en zwemmen en daar hoort natuurlijk ook schaatsen bij. Nederlandse schaatsers behoren al jaren tot de wereldtop en daar beleven miljoenen mensen weer kijkplezier aan. Dat internationale succes van onze schaatsers is onder meer te danken aan het grote aantal beoefenaars en de uitstekende infrastructuur van ijsbanen, schaatsverenigingen, schaatsscholen en regionale talentencentra. Sinds strenge winters minder vaak voorkomen, is het echter niet meer vanzelfsprekend dat de jeugd leert schaatsen op natuurijs. 

De Winter Playground Almere willen alle Almeerse kinderen daarom met deze oer-Hollandse sport laten kennismaken op kunstijs. Almere heeft een vaste 200 meter kunstijsbaan op het Schipperplein die van november tot april open is. Maar waar de meeste Almeerders niet eens op de hoogte zijn. Winter Playground Almere wilt hier met uw hulp ook een verandering in brengen.

Over de campagne
Beheerder:
Edgar Donkervliet
Gestart op:
1 March 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie