€ 812 van € 2.000 opgehaald

 41%
27 donaties in 5 jaren

Sponsor De Trotse LesBoot

€ 812 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Na jaren van afwezigheid vaart De Trotse LesBoot 3 augustus weer mee tijdens de Amsterdam  Pride, hoe geweldig is dat!?  Het thema dit jaar is “remember the past, create the future”. Wij vrouwen zijn een belangrijk onderdeel van het verleden, wat we op de boot willen laten zien, en we zijn zeker onderdeel van de toekomst.  Daarom wilde initiatiefneemster Dees Seegers absoluut dat er dit jaar een vrouwenboot mee zou varen.  En met het thema van dit jaar leek het haar logisch om de oude naam "De Trotse lesBoot" in ere te herstellen. Het goede nieuws is dat Stichting Ondersteboven -de originele initiator van de boot en de naam- dat een geweldig idee vond!  De enige voorwaarde die zij er aan verbonden was dat ook het originele idee achter de boot werd geadopteerd; “De Trotse Lesboot beoogt een diverse en inclusieve vrouwenboot te zijn waar alle LBTI vrouwen, denk daarbij aan diversiteit en inclusiviteit in leeftijd, kleur, met en zonder handicap, welkom zijn,  aangevuld met enkele gesponsorde plekken voor vrouwen die anders niet mee kunnen varen”. Een voorwaarde die met liefde wordt overgenomen! 

En dan nu waarom deze funding nodig is. Zoals bij iedereen bekend is meevaren heel erg duur. De inschrijving, de boot, het optuigen… Met deze funding vragen we jullie persoonlijk om die “gesponsorde plekken” ook daadwerkelijk mogelijk te maken, en om een prachtig versierde boot te kunnen laten varen. Alle bijdragen zijn van harte welkom, het meevaren op de boot kost per deelneemster 100 euro. Let op: dit is dus een donatie, geen meevaarbewijs. Wil je meevaren? Neem contact met me op via [email protected].

Namens alle vrouwen op de boot en de beste stuurvrouwen aan de wal ;-) alvast hartelijk bedankt, jullie steun is bij voorbaat geweldig!!

Namens de Trotse LesBoot, Dees Seegers

Over de campagne
Beheerder:
Dees Seegers
Gestart op:
17 February 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie