€ 6.900 van € 25.000 opgehaald

 28%
98 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

MOBILITEIT MARLEEN

€ 6.900 van € 25.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update: Het is gelukt! Mijn dochter heeft een bus!

Hieronder een bedank bericht  van mijn dochter. Ook namens mij heel erg bedankt!

Liefs Maria 


Lieve Donateurs,


De crowdfunding is in februari opgezet door mijn moeder. Waarvoor heel erg bedankt mama!!!

Al snel volgden er de nodige donaties van familie, vrienden, kennissen en onbekenden. Dit heeft ontzettend veel indruk op mij gemaakt.


Elise zette een sleutelhanger actie op touw met hulp van haar familie. Hoe bijzonder is het dat een meisje van 8 dit voor jou doet. Opnieuw was ik ontroerd. Het leverde een mooi bedrag op zoals jullie hebben kunnen zien op Facebook.

Ook Go Ahead Eagles heeft mij gesteund door de actie en een interview met mij in de matchday te plaatsen. 


Gedurende de actie hebben wij wat lijntjes uitgegooid bij verschillende garages voor aangepaste auto’s. Wat heb ik nou nodig??? Wij kwamen er al vrij snel achter dat het geen auto, maar een bus moest worden. Mmm wel even slikken. Zie ik mezelf wel in een bus?! Ik moest toch wel even schakelen, ooh nee ik heb een automaat nodig 😉. 


Afgelopen week kwam alles onverwachts in een stroomversnelling. Na wat mailen en telefoneren kregen wij een bus in het vizier. Tot onze verbazing bleek het toch iets goedkoper uit te vallen dan wij verwacht hadden. Wel zat deze bus qua prijs nog wat boven de begroting. Naast de giften op getfunded hebben wij ook privé de nodige donaties mogen ontvangen. Daar kwam deze week een laatste grote donatie bij. Hierdoor heb ik de bus gisteren kunnen aanschaffen. Ik ben ontzettend blij en ontroerd dat ik door middel van deze bus een groot deel van mijn vrijheid weer terug krijg. Wie had dit een half jaar geleden kunnen denken?!


Via deze weg wil ik iedereen bedanken die gedoneerd heeft. Het is voor mij niet in woorden uit te drukken wat dit met me doet. Nogmaals heel erg bedankt


Liefs Marleen

Over de campagne
Beheerder:
Maria Woerdman
Gestart op:
16 February 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...