€ 707 van € 2.500 opgehaald

 29%
25 donaties in 5 jaren

Help mij mee met mijn droomstage in Suriname!??

€ 707 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

Hallo lieve mensen,


Ik ben Maureen, 17 jaar en ik zit in het 2e jaar van de opleiding Verpleegkunde.

Ik heb de mogelijkheid gekregen om in mijn 3e jaar voor een halfjaar naar Suriname te gaan om daar stage te lopen in het St. Vincentius ziekenhuis!

Dit is natuurlijk een super aanbod, waarmee ik mijzelf kan ontwikkelen, mijn kennis van de medische zorg vanuit Nederland te delen met de mensen daar, maar ook zeker niet te vergeten de kennis en ervaring wat ik daar op ga doen, mee te kunnen nemen in mijn toekomst als Verpleegkundige.

Helaas is deze reis niet voor niks en kost het veel geld!


Daarom deze campagne!!!


Ik mag in het St. Vincentius ziekenhuis stage lopen tegen een eigen bijdrage van €120 in de maand. Ik krijg hier niet betaald voor het werk dat ik ga verrichten. 

Naast dat ik een eigen bijdrage per maand aan het ziekenhuis moet leveren, zijn er ook vaccinaties, visum, vliegtickets, verblijfskosten, deelnamekosten etc wat bekostigd moet worden.                                    Dit kost een heleboel geld!

Voor dit alles en mijn reis naar Suriname krijg ik helaas geen vergoedingen of een beurs, aangezien dit land buiten Europa ligt en dus moet ik alles zelf bekostigen.


Even wat over mijzelf:

Ik ben zoals ik hierboven beschreef een student die in het 2e jaar van de opleiding Verpleegkunde zit. 

Mijn uiteindelijke droom is om als Verpleegkundige in ontwikkelingslanden te gaan werken. Ik wil daar mijn kennis en ervaring delen en mensen de medische zorg bieden, die ze misschien moeilijk tot niet kunnen krijgen, omdat de middelen er simpelweg niet voor zijn of er kennis is wat ontbreekt. 

Ik ga “full time” naar school en heb daarnaast een baan in de zorg bij Carinova.

Ik werk veel naast mijn school om mijn reis naar Suriname waar te kunnen maken.

Ik doe mijn best om het geld bij elkaar te sparen en ik ben al een eind op weg, maar ik zou er geweldig blij mee zijn als je bereid bent om een bedrag te doneren, om mij te ondersteunen in dit mooie, leerzame avontuur. 

Dit lijkt mij een super eerste ervaring om wat te kunnen proeven van wat ik in de toekomst wil gaan doen!

Alle kleine beetjes helpen!

Alvast bedankt voor jullie steun.

Ik waardeer dit enorm!

Ps. Ik zal een blog bijhouden van wat ik mee maak tijdens dit avontuur in Suriname en zal mijn bezigheden en ervaringen die ik op doe in het ziekenhuis met jullie delen! Uiteraard kunnen er ook een hoop foto’s verwacht worden!


Liefs,

Maureen

Over de campagne
Beheerder:
Maureen Sieders
Gestart op:
6 February 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie