€ 4.268 van € 2.000 opgehaald

 100%
231 donaties in 5 jaren

Rett syndroom

€ 4.268 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Elise is 9 jaar oud en heeft het Rett syndroom waardoor zij ernstig meervoudig gehandicapt is. Zij is rolstoel afhankelijk en heeft 24 uur per dag verzorging nodig. Een van de kenmerken van het Rett syndroom is scoliose, een verkromming van de rug.

Op 7 januari 2019 heeft Elise een zware rugoperatie tegen scoliose ondergaan en is daar helaas niet goed uitgekomen. Zij is na de operatie in shock geraakt, door verschillende complicaties van zowel tijdens en na de operatie. De operatie aan de rug is gelukt, maar door de vele opgetreden complicaties is het nog niet duidelijk wat de eventuele schade is wanneer zij hersteld. Op dit moment ligt Elise nog steeds aan de beademing en heeft zij veel pijn waarvoor zij veel medicatie krijg. De artsen hebben laten weten dat dit nog weken tot maanden kan gaan duren.

Elise heeft nog een hele lange weg te gaan! Haar familie slaapt noodgedwongen deze gehele tijd in het Ronald McDonald huis te Maastricht. Nu willen wij de familie graag een hart onder de riem steken en een handje helpen door geld voor hen in te zamelen voor de vele kosten die zij maken. Alle beetjes zijn welkom!!

Wij en de familie Van De Breevaart zullen jullie heel erg dankbaar zijn!

Liefs,

Désirée & Stéphanie


Over de campagne
Beheerder:
Desiree Dijkhuizen
Gestart op:
4 February 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie