€ 6.605 van € 5.000 opgehaald

 100%
185 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Wij Helpen Sjors

€ 6.605 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Het gaat niet goed met Sjors Kouthoofd.!

-----------------------------------------

DD: 27 januari. Wat een fantastisch nieuws. Sjors is weer thuis en we hebben met jullie hulp in minder dan 2 dagen het beoogde bedrag van 5000 euro opgehaald. Echt niet normaal. Zo mooi.      5000 euro was voor ons het minimale bedrag waar we op in hebben gezet en inmiddels is daar al duizend euro bijgekomen. Vandaar dat we de actie nog tot 14 Feb laten doorlopen, in de hoop dat we een nog grotere buffer voor Sjors kunnen opbouwen. 

Nogmaals iedereen super bedankt voor jullie support. 

----------------------------------------

Onze altijd aardige en zeer behulpzame vriend/kunstenaar is ernstig ziek. Naast zijn zware suikerziekte werken zijn nieren nog maar voor 9% en staat hij op het punt te gaan starten met een katheter. Hierdoor is hij minimaal 8 weken uit de running en moet hij 4x per dag zijn nieren spoelen…

Sjors Kouthoofd is een bevlogen kunstenaar, 24/7. Zijn creativiteit stopt nooit. Een harde werker. Aan zijn inzet en motivatie ligt het niet. Maar als dan je lichaam je in de steek laat kom je er met al je goede wil niet meer. Dan moet je je volledig overgeven aan de situatie. Omdat hij zelfstandig ondernemer is en nu niet in staat is om te kunnen werken en brood op de plank te genereren, geeft dat ook stress. Die stress willen wij wegnemen, zodat hij de komende tijd in alle rust kan herstellen.

TIJD OM IN ACTIE TE KOMEN! 

Help Sjors door zijn zware behandeling heen en de mogelijkheid tot stressloos revalideren. Elke bijdrage is fantastisch! Met z’n allen kunnen we dat!

Hem kennende zal hij jullie, als hij beter is, bedanken met een creatief uniek presentje/kunstwerkje. Zo is hij. Maar we kunnen het niet beloven. Hij moet eerst beter worden en we willen hem niet nog meer druk op zijn schouders leggen. 

Deel onze actie:

ons doel is om zo veel mogelijk mensen te bereiken en te activeren. Dus deel onze campagne in jouw netwerk en achterban. Onze dank is groot! 

Over de campagne
Beheerder:
Jochem Cats
Gestart op:
21 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie