€ 4.750 van € 15.000 opgehaald

 32%
163 donaties in 5 jaren

Help Jurgen Smit...TIJD DRINGT!!!! jullie hulp en steun is gevraagd!

€ 4.750 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Jullie HULP GEVRAAGD. LEES EN DEEL?

14- Februari Update:   INMIDDELS IS ER BEGINNEND UITZAAIING OP HET BOT GECONSTATEERD EN MOET JURGEN LIEFST 19 FEBRUARI VERTREKKEN NAAR MEXICO. OF DAT KAN, HANGT VAN KOMEND BENEFIET/MEGA ARTIESTENFESTIJN AF. 

 De meesten (nog niet iedereen) weten inmiddels dat Jurgen prostaatkanker heeft met uitzaaiingen in de lymfeklieren. Deze rot-ziekte heeft in heel korte tijd gigantisch om zich heen geslagen en is helaas zeer agressief. Daar waar de meesten jaren "toekomen" met 1e- en 2e-lijns hormoon-therapieën (het "inkapselen" en stop leggen van de groei van de kankercellen) heeft het bij Jurgen slechts 7 maanden mogen baten. Door de snelle groei van de prostaattumor zijn blaas in en over de endeldarm heen, raakten de urineleiders ook verstopt met als gevolg zeer slechte nierfuncties en al enkele maanden 2 nierdrains rechtstreeks naar buiten om toch te kunnen plassen (om maar 1 van de gevolgen te noemen). Nu wordt er ook bekeken a.s. woensdag of en hoever het in de botten zit.

Je wordt geleefd, je leven is een rollercoaster, je emoties nemen een loopje met je, bang voor elke bacterie die er in de lucht vliegt (je immuunsusteem is naar de knoppen), twijfels, wanhoop.....om over de angst nog maar te zwijgen maar............ER IS HOOP EN EEN HELE GOEDE MOGELIJKHEID VAN HERSTEL. Daar ga je dan voor.


Jurgen is in Nederland (en Europa) helaas uitbehandeld v.w.b. de conventionele behandelingsmogelijkheden (De farmaceutische industrie en artsen grijpen het liefst meteen naar chemotherapie). Er is gezocht en gezocht naar mogelijke alternatieve remedies en werd besloten voor een stamcelplacenta met een andere alternatieve therapie gecombineerd.  In Europa is dat mogelijk voor het lieve sommetje van minimaal 80.000 euro en mogen WIJ HELEMAAL ZELF BETALEN!

Werken is er niet meer bij doch kosten worden hoger. Veel wordt niet vergoed. Als je al weinig had, word je nog kaler geplukt voor zover je nog veren hebt.

Er is een andere weg gevonden en wel buiten Europa. Die kosten zijn aanzienlijk lager maar nog steeds niet op te hoesten. Die optie komt vanuit een chirurg in Mexico, verbonden aan de maya-klinieken. 

Er heeft ook al een benefiet-avond plaats gevonden onder de naam "Only Love Can Save The World" maar mocht helaas niet voldoende opbrengen. Nog steeds worden alle middelen aangegrepen (verkopen wat te verkopen valt en organiseren wat te organiseren valt) om het geld bijeen te krijgen. Tevens is er een stichting opgezet (die a.s. woensdag akte passeert) voor donaties echter........DE TIJD DRINGT...... 5 voor 12. Er zal via Facebook vanaf a.s. woensdag ge-update worden middels vlogjes en verdere informatiemiddelen.

Tegenwoordig hebben wij de mogelijkheid om een fantastisch medium te gebruiken.....het internet en de "crowdfundings". Mooi toch?.........als het werkt (met een vleugje humor bedoeld voor zover er nog humor is).


Nooit gedacht dat wij dit ooit zouden moeten aangrijpen als laatste redmiddel. Bij deze roepen wij jullie op om Jurgen te helpen? Hoe klein ook, ALLES is een zege.

Alvast bedankt allemaal.



Over de campagne
Beheerder:
Smit
Gestart op:
21 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie