€ 932 van € 1.500 opgehaald

 63%
52 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Vrijwilligerswerk in Lusaka (Zambia)

€ 932 van € 1.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Van jongs af aan droom ik er al van om ervaring op te doen in Afrika door middel van vrijwilligerswerk. Afgelopen zomer heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en schreef ik me in bij Work the World. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met vrijwilligerswerk voor medische beroepen over de hele wereld. Eind juni vertrek ik naar Lusaka, de hoofdstad van Zambia.

Van 23 juni tot en met 27 juli zal ik plaatselijke artsen ondersteunen met de zorg aan lokale bevolking én vooral veel ervaring op doen. Ik zal, geheel op vrijwillige basis, vier weken lang werkzaam zijn op verschillende afdelingen in het ziekenhuis in Lusaka. Hierna zal ik een week lang in een afgelegen dorp, ver van het ziekenhuis, de lokale medicijnman ondersteunen met hulp voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om naar het ziekenhuis te gaan.

Daarnaast zal ik, gedurende deze weken, een lokaal project helpen. Dit doe ik door geld in te zamelen voor maaltijden. Ik zal, samen met alleenstaande moeders, koken voor gezinnen in sloppenwijken. 

Wil jij mij een handje helpen, dit goede doel steunen en heel veel gezinnen blij maken met een maaltijd?

Alvast hartstikke bedankt!

Liefs Diede


Over de campagne
Beheerder:
Diede
Gestart op:
8 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie