€ 155 van € 400 opgehaald

 39%
7 donaties in 5 jaren

Outreach letland

€ 155 van € 400 opgehaald
het verhaal

Hallo allemaal, 


Mijn naam is Jessica Corbee. In februari ga ik met een groep van de kerk vrijwilligers werk doen in Letland. Dit lijkt me een super ervaring omdat ik mensen kan helpen die het echt nodig hebben in een armoedig land. Zelf hebben wij hier niet zo veel met armoede te maken. Door mee te gaan naar Letland krijg je echt te zien hoe het is om daar te leven. Aan dit avontuur zit natuurlijk een prijskaartje vast. Zou u me willen helpen om dit geld bij elkaar te sparen zodat ik hier samen met de kerk naar toe kan gaan? 


Ons doel:

We willen de inwoners van Liepaja en de gemeenteleden van de plaatselijke gemeenten, het weeshuis en jeugdcentrum bemoedigen door onze aanwezigheid, aandacht en gebed. Samen Jezus liefde zichtbaar maken door activiteiten en kerkdiensten te organiseren en mensen praktisch te helpen. 

Tijdens de outreach richten we ons met name op de wijk Karosta. Dit is een wijk waar veel arme, eenzame en alleenstaande mensen wonen. Er is veel sprake van werkloosheid en alcoholproblematiek. Tijdens de outreach zullen we mensen bezoeken voor evangelisatie. We bezoeken mensen die bekend zijn bij de sociale dienst of doen deur-tot-deur evangelisatie. Doel is om in contact met mensen te komen en hen over God te vertellen. Ook gaan we voedselpakketten uit delen en andere noden voorzien.

Over de campagne
Beheerder:
Jessica Corbee
Gestart op:
7 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie