€ 1.100 van € 5.000 opgehaald

 22%
70 donaties in 5 jaren

Stoelenproject 2019

€ 1.100 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Begin volgend jaar zet praktijk Gabriels zich vrijwillig in voor minder bedeelden. Wij hebben gekozen voor de vergeten mensen binnen onze maatschappij, de daklozen. Het aantal daklozen in Nederland is in 2018 opnieuw toegenomen.  

De vader van Diana was dakloos. Daarom voelt zij zich, als succesvolle ondernemer, sterk verbonden met deze doelgroep. Om deze reden heeft zij samen met haar team een project uitgekozen om te ondersteunen. 

Het Stoelenproject is de meest laagdrempelige avond- en nachtopvang van Amsterdam. Het project is een initiatief die opgericht is door vrijwilligers. Elke avond bieden zij de daklozen van Amsterdam een gratis maaltijd aan en een veilige slaapplek. De opvang is sober, maar veilig, warm en gratis. Elke avond en nacht verblijven er 45 daklozen in de opvang aan de Marnixstraat. 

Sinds 1989 realiseren zij iedere seizoen weer 10.000 overnachtingen met behulp van 75 vrijwilligers. Zo'n seizoen duurt van 15 september tot en met 30 april. Praktijk Gabriels is een commercieel bedrijf dat via social media vaak een groot deel van Nederland bereikt, waaronder veel jongeren. 

Wij hopen met dit initiatief ons platform in te zetten om bewustwording te creëren van het dakloosheid probleem onder de Nederlandse bevolking. Dit jaar gaan wij van Praktijk Gabriels ons inzetten als vrijwilligers. Daarnaast willen wij graag geld inzamelen voor de organisatie van Het Stoelenproject. Dit geld zal bijdragen aan de volgende dingen: - Aanschaf van nieuwe jassen voor inwoners-  Ondergoed / sokken - Gelddonatie voor de renovatie van het Stoelenproject gebouw. Elke donatie is welkom en wij hopen samen met jullie wat te kunnen betekenen voor het Stoelenproject.

De inzamelingsactie loopt tot 24 januari 2019. Aan het einde zal Diana Gabriels het bedrag dat is ingezameld verdriedubbelen!

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van het Stoelenproject: www.stoelenproject.nl

Over de campagne
Beheerder:
Diana Gabriels
Gestart op:
17 December 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie