€ 2.175 van € 2.000 opgehaald

 100%
102 donaties in 1 maand

Huize Betheljada

€ 2.175 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Beste familie, vrienden en kennissen,

Ik ben op dit moment vrijwilliger bij Huize Betheljada in Paramaribo. Deze stichting biedt een liefdevol thuis aan kinderen en jongvolwassenen met ernstig meervoudige beperkingen. Met de bewoners doe ik wekelijks spelletjes, zijn we creatief bezig, maken we muziek, dansen en lachen veel. Het zijn eenvoudige dingen, maar ze brengen zoveel plezier en blijdschap.

Naast dit zie ik ook dat er veel uitdagingen zijn voor de bewoners en medewerkers. Geld is schaars en de voorzieningen zijn gebrekkig. De bewoners hebben dringend behoefte aan betere rolstoelen en tilliften, maar ook kleinere dingen als dekentjes en knutselspullen. Dit zijn essentiële hulpmiddelen die nodig zijn om hun dagelijks leven makkelijker en leuker te maken.

Daarom vraag ik jullie om deze stichting te steunen. Uw bijdrage kan ervoor zorgen dat Huize Betheljada blijft functioneren als een plek van zorg en liefde. In mijn laatste weken in Suriname zal ik in overleg gaan met de directie en zorgen dat het geld goed terechtkomt.

Als u zelf de stichting wilt bekijken waarnaar de donatie zal gaan, is hier hun website: https://www.betheljada.org/ . De bewoners van Huize Betheljada, de medewerkers en ik zijn u heel dankbaar voor uw bijdrage. Alle beetjes helpen.

Liefs van Blanca


Over de campagne
Beheerder:
Blanca Elena de Korte
Gestart op:
4 June 2024
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...