€ 290 van € 2.000 opgehaald

 15%
20 donaties in 2 maanden

Help de dieren in Gaza!

€ 290 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

De oorlogssituatie tussen Israël en Gaza heeft ertoe geleid dat mensen zijn gevlucht, dakloos zijn geraakt of gedwongen werden hun huis – en hun huisdieren – achter te laten. Deze dieren zijn de ongeziene slachtoffers van de oorlog, net als de dieren die geen thuis hebben, zoals de vele honden en katten die op straat leven.

Dieren zijn in tijden van crisis vaak de vergeten slachtoffers, ook voor deze dieren is dit een zeer traumatische ervaring. Ook zij hebben hulp nodig! 

Een goede vriendin van mij, Lisette B., is deze week afgereisd naar de Gaza strook om een dierenwelzijnsorganisatie, Sulala Animal Rescue van Saeed Al Err, te helpen met het opvangen, verzorgen en behandelen van dieren die ook getroffen zijn in dit vreselijke conflict. Denk daarbij aan achtergelaten, getraumatiseerde en uitgehongerde honden en katten. Er is weinig voedsel en medicatie voor de mensen daar, maar dus ook voor de getroffen dieren. 

Ik heb vandaag telefonisch contact met haar gehad en de situatie is schrijnend. De verhalen raken mij enorm. Daarom wil Ik, op mijn manier, een steentje bijdragen door deze hulpvraag in mijn netwerk te delen. 

Ondanks dat ik mij ontzettend veel zorgen maak over haar veiligheid, ben ik ook ontzettend trots dat zij dit doet. 

Voor een deel van dit geld worden medicijnen, voedsel en verbandmiddelen gekocht, die degene die haar aflost weer mee kan nemen. Het andere deel wordt overgemaakt naar de organisatie.

Een kleine bijdrage kan al heel veel verschil maken. Of deel deze campagne binnen uw netwerk. Ontzettend bedankt dat je om de dieren in Gaza geeft!


Over de campagne
Beheerder:
TH
Gestart op:
10 February 2024
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie