€ 820 van € 750 opgehaald

 100%
38 donaties in 6 maanden

Aan de deur geklopt editie 2023

€ 820 van € 750 opgehaald
het verhaal

AAN DE DEUR GEKLOPT EDITIE 2023

Voor het vierde jaar op rij start een grote groep vrijwilligers met veel energie en enthousiasme met ‘Aan de deur geklopt’ editie 2023. Ook dit jaar gaan we onder het motto ‘Sint voor ieder kind’ kinderen in de gemeente Dongen blij maken met nieuw en mooi tweedehands speelgoed met wat lekkers.


Met veel enthousiasme zijn Maud, Arnold, Joyce, Janneke, Rob en Bea aan de slag met het initiatief ‘Aan de deur geklopt’ editie 2023. Niet iedereen is in de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen en daarnaast zijn de wintermaanden ook dure maanden. De vrijwilligers zetten er de schouders onder om dit kinderfeest voor iedereen mogelijk te maken en zijn er trots op dat ze veel ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms en kinderen hiermee bereiken.  

Maud: “Samen met een grote groep vrienden, familie en collega’s hebben we de afgelopen jaren voor veel mensen iets extra's kunnen betekenen. We gaven vorig jaar voor ruim 300 kinderen nieuwe en goede tweedehands pakjes mee in de pop-up winkel. Daarnaast brachten we bij 109 kinderen pakjes aan de deur.


Aan de deur geklopt ontvangt het hele jaar door hartverwarmende reacties van inwoners die ze blij kunnen maken en van inwoners die goed en mooi speelgoed willen brengen of een donatie willen doen. We zijn heel dankbaar dat we door de financiële bijdragen van Dongenaren en Dongense initiatieven ook snoepgoed en nieuw speelgoed konden toevoegen”.  

Het speelgoed dat ‘Aan de deur geklopt’ niet weg kan geven, komt terecht bij Terre des Hommes. Zij strijden tegen kinderuitbuiting over de hele wereld.  


Een kleine bijdrage
We vragen via Get Funded een bijdrage zodat we alle kinderen naast cadeaus ook snoepgoed kunnen geven. We kunnen met je bijdrage mooi inpakpapier, tassen of kleine cadeautjes aanschaffen. We gebruiken je bijdrage om onze activiteiten zichtbaarder te maken op socials of op locatie via bijvoorbeeld banners, verlichting of vlaggen. Als laatste vinden we het fijn om onze vrijwilligers wat te eten en te drinken aan te bieden tijdens inpakavonden of tijdens hun inzet rondom de winkel. Bedankt voor je bijdrage!

Tot slot, voel je welkom om een kijkje te komen nemen in onze pop-up winkel zonder kassa op vrijdag 24 november tussen 12.00 uur en 19.30 uur en zaterdag 25 november tussen 10.00 uur en 16.00 uur in het oude pand van de kledingwinkel Bonte Schaep (tussen Brainwash en Cigo) op het Looiersplein!

Over de campagne
Beheerder:
Rob van der Veeken
Gestart op:
9 October 2023
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie