€ 255 van € 1.250 opgehaald

 21%
21 donaties in 9 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help Hootch weer lopen!

€ 255 van € 1.250 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Hallo allemaal,


Wij zijn de gelukkige katten ouders van 7 katten. Vier van onszelf en inmiddels 3 katten van de buren die er niet meer voor wilde zorgen.

Onze laatste aanwinst is Hootch. Vorig jaar september is hij bij ons komen aanlopen. Hij komt bij de buurvrouw vandaan waar hij diep ongelukkig was. Hij is daardoor bij ons in de tuin gaan wonen. Wij hadden zijn broer al opgevangen en dat ging goed met de andere katten. 

Hootch wilde niet bij ons naar binnen, maar de winter kwam dus hebben wij een geïsoleerd kattenhuis voor hem gebouwd in de tuin waar hij heel blij mee was. Twee weken terug kwam hij thuis met een manke achterpoot. We zijn toen naar de oorspronkelijke eigenaresse gegaan, maar zij wilde niets meer met de kat te maken hebben en zeker geen kosten voor de dierenarts te betalen. Zij gaf aan dat ze hem dan wilde laten inslapen. Dit konden wij niet over ons hart verkrijgen, en hebben Hootch toen officieel overgenomen.

Wij zijn diezelfde dag met hem naar de dierenarts geweest, in de eerste instantie werd gedacht aan een kneuzing, maar een week later was er geen verbetering. Er zijn toen röntgenfoto's gemaakt. Geen botbreuk, daarom een doorverwijzing naar een orthopeed. Daar bleek hij een gescheurde kuitspier te hebben. Gelukkig kan hij geopereerd worden! Het indicatie bedrag voor de operatie is €800,-. Daar komen de medicatie en nazorg kosten nog bovenop. Hij krijgt nu pijnstilling, maar de dierenarts gaf aan dat dit enkel een tijdelijke oplossing biedt. Doordat hij zijn andere poten meer belast, geeft dit op den duur andere gewrichts problemen.

Door oogproblemen zit ik in de ziektewet en ben in afwachting van een beslissing van het UWV voor een WIA uitkering. Hierdoor hebben we een stuk minder inkomen en is onze financiële situatie erg onzeker.

Daarom doen wij uit nood hier een oproep om Hootch te helpen. Alle beetjes helpen zodat we deze fantastische kater van 6 jaar nog een lang en gelukkig leven bij ons kunnen geven.

Alleen al het lezen van dit bericht wordt ontzettend gewaardeerd. Heel veel liefs van de kattenouders van Hootch.

Frank en Tirza


Update 24-09-23:

Bedankt iedereen voor de donaties die we tot nu toe hebben gekregen❤️

Met Hootch gaat het naar omstandigheden goed. Hij krijgt nog dagelijks pijnstilling tot we hem kunnen laten opereren. We zijn ook op marktplaats actief om snel tot het eindbedrag te komen. We hopen dat jullie Hootch zijn verhaal zo veel mogelijk kunnen delen. Bedankt!

Update november 2023:

Bedankt iedereen die heeft gedoneerd. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar. ❤️ Wij hebben besloten de campagne te beëindigen omdat de hulp die Hootch nodig heeft goedkoper kan. Uiteraard gebruiken wij de donaties daarvoor. 

Over de campagne
Beheerder:
Tirza Peeters
Gestart op:
10 September 2023
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie