€ 400 van € 1.000 opgehaald

 40%
29 donaties in 7 maanden

Wie helpt kleine zieke lou?

€ 400 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Lieve allemaal, 

Ik heb helaas heel hard jullie hulp nodig.. mijn lieve Loulou, waar ik ontzettend veel van houd is helaas heel erg ziek. 

Het begon allemaal 4 dagen geleden.. ze deed raar, was niet zichzelf.. ze at niet.. was niet meer speels.. Staarde de hele tijd er zat geen leven meer in.. we belde de dierenarts. En moesten met spoed komen want het was niet goed.. ze had vocht achter haar longen.. en haar ademhaling was 60 per minuut ipv 30.. en haar hartslag was 100 ipv 140.. foute boel dus! Ze moest dan ook blijven.. en moest in een zuurstof box omdat ze geen lucht meer kreeg.. ook was haar temperatuur te laag waardoor de zuurstof box op 35 grade is gezet.. deze kosten hiervan waren alleen al 159,56 euro.. 

ook zijn er röntgenfotos gemaakt (deze voeg ik ook bij) waar op te zien is dat er heeeel veel vocht achter haar longetjes zat.. haar hartspier is te groot en dat houd in dat lieve lou helaas hcm heeft.. ze moest een nacht blijven.. ook om haar te dwangvoeren omdat ze helemaal niet gegeten had.. hopelijk ging het morgen beter met haar.. als ze medicatie kreeg voor haar hartje.. maar helaas tevergeefs.. de hele dag ligt ze op 1 plek.. ze ademt wel maar dat is ook alles.. ze wil nog steeds niet eten of drinken en het gaat dus steeds slechter. 

Savonds hebben we weer gebeld om te zeggen dat het nog steeds niet goed ging.. ze moest weer in de zuurstof box en moest weer een nacht blijven.. sochtens kregen we het nieuws dat ze nog niet naar huis mocht en nog langer moest blijven.. ook hier weer kosten van 128,95 euro gemaakt.. 

maandag ochtend moesten we dan ook met spoed naar de kliniek in vught.. hier ligt ze op dit moment dan ook.. er worden bloed onderzoeken gedaan.. echos en de kosten lopen alleen maar op.. ook moeten ze haar dwangvoeren omdat ze ondertussen al 5 dagen niet gegeten heeft.. de kosten zijn nu al 700 euro.. en kan nog hoger oplopen.. en helaas is dat voor mij niet te betalen.. de rekening is 836,79.. 

Mocht lou weer veilig bij ons thuis zijn.. zijn we helaas nog niet uitbetaald en moet ze de rest van haar leven duren pillen krijgen om haar hartje in leven te houden.. dit zouden dan plasmedicijnen en hartmedicijnen zijn.. de kosten hiervan zijn 45 euro per maand.. 

ik wil lou heel graag in leven houden.. en daarom vraag ik jullie hulp! Al is het maar een klein bedrag.. alle beetjes helpen. De kosten lopen op in de 1000 euro en dan is het nog niet klaar.. lieve mensen! Ik zou jullie heel dankbaar zijn met alle kleine beetjes.. 

Lou is weer thuis.. maar het gaat nog steeds niet zoals het moet gaan.. over 2 dagen moeten we weer terug voor een bloed onderzoek.. de kosten hiervan zouden zon 100/140 euro zijn.. 

mochten er onkosten of rekeningen komen, dan worden die natuurlijk zsm bijgevoegd.. 

rechtstreeks overmaken is evt ook mogelijk.  (Kopieer deze link) https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=T_yUJpS_R2CWmdAX61XzjQ

Brand alsjeblieft een kaarsje voor kleine lou 🍀❤️ 

Over de campagne
Beheerder:
Zoe Van rossum
Gestart op:
1 May 2023
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie