€ 3.985 van € 4.500 opgehaald

 89%
108 donaties in 1 jaar

Bonkerz EK UDO danswedstrijd Kalkar

€ 3.985 van € 4.500 opgehaald
het verhaal

Hallo lieve lezer!

Wij zijn Bonkerz! Een wedstrijdteam van de Dansstudio Jan Postema in Assen. Met 18 man sterk staan wij in heel Noord-Nederland te strijden voor een 1 ste plaats. Elke maandagavond trainen wij hard in de dansstudio om ons als dansers te ontwikkelen en om als team een geweldige show neer te zetten. Dit doen wij onder leiding van de choreografen en coaches: Len Wolters en Soraya Range.

Als team hebben wij dit jaar 1 doel voor ogen: dansen op het Europees Kampioenschap UDO. Op 19, 20 en 21 mei strijden teams uit heel Europa in Kalkar, en wij doen graag mee aan deze strijd!

Dit doel kunnen wij niet alleen behalen, en daarom hebben wij jullie hulp nodig! De reis naar het EK in Kalkar heeft voor 18 man een prijskaartje. Hierom zijn wij druk bezig met het zoeken naar sponsoren en hebben wij deze crowdfund gestart om geld in te zamelen. Alle kleine beetjes die wij krijgen van deze crowdfund worden gebruikt voor onder andere accommodatie, vervoer en eten en drinken voor de dansers. Wij zijn super gemotiveerd om het beste uit dit weekend te halen en met jullie bijdrage komen wij steeds dichter bij het bereiken van dit doel!

Wij, alle 18 Bonkerz, waarderen alle steun die wij krijgen van jullie en zullen onze uiterste best doen om jullie trots te maken!

Alvast ontzettend bedankt en met veel liefde,

BONKERZ,

AHOE AHOE AHOE!

Over de campagne
Beheerder:
chris dogterom
Gestart op:
27 March 2023
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie