€ 2.535 van € 3.500 opgehaald

 73%
72 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Bomen talud A50 Valburg

€ 2.535 van € 3.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Update: 

Wat een fantastisch resultaat hebben we al bereikt! Dank aan alle gulle gevers. Het geld voor de realisatie is binnen, maar we hebben ook nog geld nodig voor beheer komende 3 jaar. Daarna neemt Rijkswaterstaat dit van ons over. Blijf deze crowdfunding daarom delen met mensen die net als U dit talud willen vergroenen.

---------/--------

Inwoners van Valburg wandelen allemaal wel eens "rondje Mellard". Hoe mooi zou het zijn als de A50 achter een strook met bomen en struiken zou verdwijnen? Een mooier uitzicht, hogere biodiversiteit, broedplaats voor vogels, minder fijnstof en herrie. Allemaal voordelen van een beplant talud.

Valburg Groen heeft in nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat een plan laten ontwikkelen en inmiddels een aannemer geselecteerd om 3000 bomen en struiken te planten. Middels subsidies van de provincie en Life Terra en een aantal giften hebben we het geld voor de beplanting bijna bij elkaar. Zodra ook het laatste deel  binnen is kan de spade in de grond. De aannemer staat klaar om te starten!

Dan kunnen we dit voorjaar met zijn allen onze nieuwe bomen en struiken in blad zien komen. Een grote stap om ons mooie dorp groener te krijgen.

Helpt u ons dit plan te realiseren?

Over de campagne
Beheerder:
Valburg Groen
Gestart op:
23 November 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie