€ 920 van € 10.000 opgehaald

 10%
35 donaties in 1 jaar

Help Samantha en haar vriendjes!

€ 920 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Dit is het unieke verhaal van Samantha. De kleine Samantha woont samen met haar mama in Brussel. Sinds enkel maanden komt dit kleine gezin dat het niet breed heeft, regelmatig naar Nasci VZW. Hier krijgen ze kledij en andere broodnodige spullen maar ontdekten ze ook opnieuw de warmte en verbondenheid van een familie. Het verhaal achter Samantha is niet het enige verhaal bij Nasci. Er zijn nog vele gezinnen met een ander verhaal die hulp nodig hebben. 1 op 3 kinderen in Brussel leeft in armoede!

NASCI vzw zet zich in voor alleenstaande en zwangere vrouwen die het tijdelijk of structureel moeilijk hebben. Om het welzijn van deze kinderen te bevorderen, geeft Nasci steun en bijstand aan moeders die zich in een probleemsituatie bevinden. Dankzij jouw donatie maak je het verschil om kansarme vrouwen met kinderen te ondersteunen.  

NASCI vzw biedt materiële eerstelijnshulp, sociaal-maatschappelijke informatie, ontmoetingsmomenten en ontspanningsactiviteiten. Zij bieden geen financiële steun aan.  

In deze onstabiele tijden zijn de financiële giften met 90% gedaald.   

Met €10 000 kan Nasci aankopen wat nodig is voor de verzorging en opvoeding van baby’s en kinderen. Bijvoorbeeld: geboortepakketen, luiers, melkpoeder, zeep, tandpasta, maandverband, wasmiddelen, speelgoed, verjaardaggeschenkjes voor kinderen, schoolbenodigdheden enzovoort
 
Kinderwelzijn komt op de eerste plaats!  

Doneer nu en help Samantha en haar vriendjes!

Over de campagne
Beheerder:
NASCI vzw
Gestart op:
27 October 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie