€ 955 van € 750 opgehaald

 100%
37 donaties in 1 jaar

Aan de deur geklopt 2022: Sint voor ieder kind

€ 955 van € 750 opgehaald
het verhaal

Aan de deur geklopt is voor het derde jaar terug!

Aan de deur geklopt is een initiatief met als doel dat ieder kind Sint kan vieren. De vrijwilligers verzamelen nieuw en tweedehands speelgoed en verspreiden dit via tassen aan de deur en via een pop-up winkel zonder kassa.

Inwoners van de gemeente Dongen kunnen op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november voor gratis cadeautjes terecht in de pop-up winkel in het centrum van Dongen.

Met veel energie zijn Maud, Rob en Bea aan de slag met de derde editie van het initiatief ‘Aan de deur geklopt’. Niet iedereen is de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen en de komende wintermaanden zijn dure maanden. De vrijwilligers zetten er de schouders onder om dit kinderfeest voor iedereen mogelijk te maken en zijn er trots op dat ze steeds meer ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms en kinderen bereiken. Vorig jaar gaven we ruim 350 kinderen een Sintfeest met mooie cadeautjes en lekkers.


Een kleine bijdrage

We vragen een bijdrage zodat we alle kinderen in (de omgeving van) de gemeente Dongen naast tweedehands cadeaus ook nieuwe cadeaus en snoepgoed kunnen geven. We kunnen bijvoorbeeld met je bijdrage inpakpapier, tassen of (schoen)cadeautjes aanschaffen. En we vinden het fijn om onze top vrijwilligers in de winkel te kunnen voorzien van wat te eten en te drinken.


Over de campagne
Beheerder:
Rob van der Veeken
Gestart op:
2 October 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie