€ 250 opgehaald van € 7.500

 4%
5 donaties in 1 maand

Global Dutchies

€ 250 opgehaald van € 7.500
het verhaal

Velen van jullie zijn lid of hebben mijn verhalen gehoord over mijn Facebookgroep: ‘wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’. Wat ging dat snel en wat een geweldige reacties. Jullie tonen aan dat er behoefte is aan onderling contact op gebied van reizen van vrouwen die in het buitenland wonen of gewoond hebben. Vrouwen die ondernemen, vrouwen die het avontuur aangaan, dromen najagen of soms ook uit bittere noodzaak ondernemen om te overleven. Maar daaraan dan altijd een positieve draai aan geven! Sterke vrouwen!


De groep: ‘wereldvrouw op vakantie bij een wereldvrouw’.

WAUW! Binnen 6 maanden bestaat de groep maar liefst uit 1.250 vrouwen, 117 accommodaties op de ‘Google map’ in 5 werelddelen en in 33 landen. Geïnspireerd door jullie enthousiaste reacties en omdat onze groep zich nog steeds uitbreidt is het idee ontstaan om een eigen platform te ontwikkelen. Een platform dat reizende wereldvrouwen en ondernemende wereldvrouwen bij elkaar brengt. Een platform waaraan wij allen bijdragen. Een platform waarvan je onderdeel kan zijn. Een platform waarvan wij allemaal ambassadeur zijn!

Het nieuwe platform gaat Global Dutchies heten. Het concept blijft gelijk aan de FB-groep maar het platform zal veel meer mogelijkheden bieden dan een reguliere FB-groep biedt. (n.b. de FB groep blijft overigens zoals de groep nu is!!!)


Wat gaat dit online platform je o.a bieden?

  • Een website met een unieke verzameling vakantiebestemmingen, ruilhuizen opoppashuizen overal ter wereld, bij een wereldvrouw.
  • Een besloten omgeving waar je direct, persoonlijk contact kunt opnemen met een wereldvrouw.
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste accommodaties, blogs, kennis enz.
  • Je betaalt geen hoge ‘fees’ of boekingskosten zoals bij andere boekingsplatforms.
  • Een platform waarbij je in de toekomst bijdraagt aan goede doelen, een goed doel dat altijd gebaseerd zal zijn op ‘empowerment’ van meisjes en vrouwen over de hele wereld.
  • Een platform waar alleen wereldvrouwen aan bijdragen.


Platform bouwen via Crowdfunding

Voor de bouw van het platform heb ik de 1e wereldvrouw al betrokken; Carolien van Santvoort uit Mexico. Om de bouw van het platform en de aanverwante promotieactiviteiten en materialen te kunnen bekostigen heb ik een ‘crowdfunding’ opgezet.

Op verschillende manieren kan jij bijdragen om ons platform realiteit te maken door je donatie. We hebben 2 ‘Global Dutchies’ donatie smaken:

1) Foundersdonatie voor €25,-. Je wordt ambassadeur + Lidmaatschap + vermelding van je naam op de ambassadeurs/founders pagina. 

2) Foundersdonatie voor € 150,-. Alles genoemd bij 1,+ een eigen pagina waarop je je accommodatie voor 1 jaar kunt presenteren. 


Doe je mee? Samen kunnen wij als ambassadeurs en ‘founders’ dit platform tot iets moois maken. Klik op de 'nu doneren' button en vul je bedrag in. (hogere bedragen dan hier genoemd mogen natuurlijk ook ;-))

Ria

Meer details zijn te lezen op de website van MIXmarketing: Global Dutchies

Over de campagne
Beheerder:
Ria Luitjes
Categorie:
Persoonlijk
Gestart op:
2 November 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
€25 Casa Costa Blanca (Jordie) 1 maand geleden
Hartstikke goed en kansrijk initiatief. Ik heb al een goede website, dus de eigen pagina laat ik even gaan. Together we empower the world :-).

€25 Margo 1 maand geleden
Leuk concept, ik doe graag mee! Succes!

€25 Anoniem 1 maand geleden
Superleuk intiatief! Ik geloof hierin. Zelf reis ik al vanaf m'n 16e over de hele wereld. Ontzettend leuk om af en toe bij een Nederlandse vrouw (een wereldvrouw) te verblijven en alle lokale tips te krijgen. Maar ook zij vinden het hartstikke leuk om jou te ontvangen en zo een beetje binding met hun ‘roots’ te behouden. Ria en Carolien, ga ervoor!

€25 Anoniem 1 maand geleden

€150 Anoniem 1 maand geleden

Plaats een reactie