€ 1.700 van € 1.700 opgehaald

 100%
80 donaties in 1 jaar

Medische kosten van Ash

€ 1.700 van € 1.700 opgehaald
het verhaal

24-08-2022

Je beseft pas echt wat je om je huisdiertje geeft wanneer hij ziek is..

Na het opmerken van gewichtsverlies en verandering in Ash zijn gedrag, ben ik met hem naar de dierenarts gegaan. Doormiddel van een bloedonderzoek, echo en een punctie kwam aan het licht dat Ash een tumor in zijn buik heeft.

Omdat ik Ash niet wil laten inslapen zonder iets aan zijn gezondheid gedaan te hebben, wil ik de tumor laten verwijderen en hem de medicijnen geven die hij nodig heeft.

Hulp vragen doe ik niet snel. Hulp bieden is meer mijn ding. Maar in deze moeilijk situatie, zou ik het ontzettend waarderen als jullie iets kunnen missen voor mijn lieve Ash. Mijn dank is groot <3

Liefs Whitney & Ash

‐---------☆☆☆-------------

Update 28-08-2022

Lieve familie en vrienden,

Ontzettend bedankt voor jullie donaties 🙏🏼🤍 Woorden schieten te kort, als ik bedenk dat ik door jullie donaties mijn katje heb kunnen laten opereren. Het bied geen garantie voor de toekomst, maar deze operatie was echt noodzakelijk. 

Er zijn door deze operatie helaas nog meerdere dingen aan het licht gekomen, die niet uit een eerder bloedonderzoek en op de echo's te zien waren (nog meer afwijkend weefsel in de maagwand gevonden en vergrootte lymfeknopen). Eind volgende week krijg ik de uitslagen van de biopten.

Desalniettemin zet ik mijn schouders eronder en blijf ik positief. Hulp vragen voelde voor mij als een zwakte. Maar in deze situatie heb ik ontdekt, dat hulp vragen zoveel energie en liefde kan geven✨ Dank jullie wel hiervoor!

Liefs Whitney & Ash

Over de campagne
Beheerder:
Whitney Jenner
Gestart op:
24 August 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie