€ 1.382 van € 5.500 opgehaald

 26%
82 donaties in 1 jaar

Help Kevin aan een motor terug

€ 1.382 van € 5.500 opgehaald
het verhaal
Iedere jongen die opgroeit leeft met een jongens droom, bij de een veranderd het naar mate de leeftijd vordert en bij de ander blijft een jongens droom echt een jongens droom! Zo geld ook voor onze Papa , buurman & goede vriend. 


2 jaar lang kei en kei hard gewerkt, al het geld apart gelegd om uiteindelijk zijn jongens droom waar te maken.. een crossmotor en geen splinter nieuwe, eentje waaraan hij zelf nog het een en ander heeft moeten vernieuwen en veranderen om er zo zijn beste maatje van te maken! 


Naast het zijn van een lieve en goede papa voor zijn kindjes waar veel uurtjes in zit, werkt hij ook nog eens keihard.. maar naast deze alledaagse bezigheden zit hij de rest of op de baan of is bezig om zijn beste maatje nog beter te maken dan dat die al rijd. 


Wanneer dromen, nachtmerries worden... 


In de nacht van 14 op 15 Augustus 2022 is de schuur waarin de crossmotor stond, open gebroken en uiteraard is de crossmotor meegenomen.. dit is niet niet alleen een crossmotor dit is echt iemand zijn beste vriend, dit heeft iemand hem ontnomen. Op geen eerlijke manier! 


Op het moment zijn wij enorm druk bezig om te zorgen dat we zoveel mogelijk camera beelden en getuigen kunnen bereiken om ons te helpen in de zoektocht naar wie deze brutale diefstal op zijn geweten heeft. Ook het bericht op Facebook is al bijna 20.000 keer gedeeld, hiermee zijn we al ontzettend dankbaar. 


Omdat wij de kans erg klein achten dat de crossmotor, de beste vriend van onze Papa, buurman & goede vriend nog terecht zal komen en de politie ook amper tot geen stappen onderneemt willen wij buiten de dingen die we al doen proberen om hem te gemoed te komen met een geld bedrag om te zorgen dat hij niet weer 2 jaar hoeft te werken om opnieuw te kunnen beginnen. 


Zou u ons willen helpen, door een klein bedrag te doneren.. wij zullen uiteraard de bewijzen delen waarin word laten zien wat er met u geld is gebeurd ! 


Mocht u iets gezien of gehoord hebben van de bijgevoegde informatie over de crossmotor is dat natuurlijk ook van harte welkom! 


Samen hopen wij het beste.

Over de campagne
Beheerder:
Vana Tempel
Gestart op:
15 August 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie