€ 25 van € 10.000 opgehaald

 1%
3 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Oprichting CK - Conservatief Kampen

€ 25 van € 10.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

CK-Conservatief Kampen  
CK is een politieke partij in oprichting, en heeft uw (financiële) hulp nodig om daadwerkelijk een politieke partij te worden. 

Waar staat CK- Conservatief voor?
Politici moeten vaak beslissingen nemen over onderwerpen en weten vaak niet goed of zij daarbij aansluiten op wat ‘gewone’ burgers denken, doen en beslissen. Die aansluiting wordt vaak verondersteld, maar niet getoetst. Dit blijkt ook uit het feit dat veel burgers zich niet gehoord voelen. Dit kan en moet anders. CK- Conservatief Kampen vindt daarom dat haar standpunten nauw moeten aansluiten bij de in het verkeer geldende opvattingen.  

Deze open norm wordt in het algemeen in onze gemeente ingevuld  door Joods-Christelijke (lees: Nederlandse) normen en waarden. Doormiddel van het plegen van onderzoek probeert CK - Conservatief Kampen deze opvattingen in kaart te brengen en haar standpunten hierop af te stemmen. De uitslagen van de polls mogen  gezien de (omvang van de) steekproef misschien slechts een indicatie zijn, maar geeft wel aan wat de burger voor mening/ervaring heeft met betrekking tot een onderwerp. Er is dus sprake van een ‘empirische verkenning’.  

Bij het in kaart brengen van de in het verkeer geldende opvattingen moet rekening worden gehouden dat sommige normen en waarden  eeuw uit eeuw in (bijna) onveranderd blijven en dat sommige normen en waarden van tijd tot tijd en plaats tot plaats verschillen.  


Over de campagne
Beheerder:
Ab
Gestart op:
30 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie