€ 925 van € 5.000 opgehaald

 19%
40 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Rescue pups needs help!

€ 925 van € 5.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hulp voor alle hondjes die bij Anna zitten.

Anna kreeg een noodoproep dat er pups langs een gevaarlijke weg liepen. Dusan is meteen in zijn auto gestapt om ze te gaan zoeken. Gelukkig vond hij ze al vrij snel en kon hij Anna geruststellen dat ze veilig waren en dat hij onderweg naar huis was.

Maar toen sloeg het noodlot toe, zijn auto hield er opeens mee op. Op een landweggetje ver van de bewoonde wereld vandaan, begaf de motor het. Na wat telefoontjes over en weer kwam er na een paar uur een takelwagen die de auto naar huis bracht (met pups onboard).

Zonder auto kunnen ze niet. Regelmatig moeten ze naar de dierenarts en soms met spoed omdat er een pup of hond doodziek is en elke minuut telt. Dit is een ware nachtmerrie voor ze. Geld om een nieuwe auto te kopen is er niet, geld om de motor te laten maken is er niet want elke euro gaat naar de hondjes toe. Ze kunnen niet zonder een auto!

Daarom hebben ze heel hard onze hulp nodig. We moeten ze weer snel mobiel zien te krijgen, hoe dan ook. We kunnen ze nu niet in de steek laten want al die hondjes en de rescue pups rekenen op ons. Ze hebben medische zorg nodig en dat is nu gewoon niet bereikbaar. We vragen dan ook iedereen die onze facebookpagina volgt, iedereen die ook maar iets kan betekenen, hulp voor alle hondjes die bij Anna zitten.


In de Zuidelijke regio Calabrië in de voet van Italië heerst veel (zwerf)hondenleed. Een klein groepje dierenbeschermers is hier dagelijks actief om de dieren in nood te helpen waaronder Anna en Dusan, een Italiaans stel die meerdere honden opvangt en verzorgt op hun terrein.

Over de campagne
Beheerder:
Carla Meeuwsen
Gestart op:
17 July 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie