€ 450 van € 8.000 opgehaald

 6%
5 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Tijd om te transformeren!

€ 450 van € 8.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Ik ben Lady, Olivia en Liv welkom op mijn getfunded pagina :)

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de erotische branche. Met veel passie en plezier heb ik erotische massages gegeven en intieme diensten verleend. In de jaren werd mijn werkwijze steeds persoonlijker en meer gericht op gemis dan op platonische afspraken. De laatste jaren bood ik voornamelijk intieme diensten met beperkte seksuele handelingen. Ik mocht hierdoor klanten ontvangen die opzoek waren naar een stukje van zichzelf. Het opnieuw leren beleven van intimiteit na prostaatkanker, het leren accepteren van het lichaam en de veranderde intimiteit bij MS en de eerste stap naar intimiteit na traumatische ervaringen in het verleden. Ook bood ik Seksuele Educatie, waarbij theorie en praktijk samen mochten komen en beoefend mochten worden. Sessies zoals 'kussen, strelen en knuffelen' en 'De geheimen van de vrouw' waren veel geboekt. De behoefte om vanaf het begin te beginnen, zichzelf kwetsbaar op te stellen en te leren van zowel de theorie als de praktijk was groot.

Een duidelijke tweesplitsing was ontstaan ik mijn werk - seks vs intimiteit. De laatste is waar mijn passie ligt en waar mij kracht en gave ligt verborgen!

Met deze rede ben ik 2 jaar geleden een opleiding tot Holistisch Massage Therapeut gestart. Een 4 jarige opleiding op HBO niveau. Ik voelde dat ik in de toekomst mijn kracht op een andere manier wilde gaan inzetten in mijn werk. Bij de start had ik niet gedacht dat ik voor het einde van mijn school zou besluiten om te stoppen met mijn werk in de erotische branche, immers ik beleefde hier veel voldoening aan!

Door de opleiding ben ik persoonlijk in een snellere transformatie terecht gekomen. Ik heb thema's voor mezelf kunnen aanpakken. Thema's zoals 'loslaten' en 'eenzaamheid'. Ik ben bij een lokale massagesalon gaan masseren om 'vlieguren' te gaan maken en langzaam werkte ik steeds minder als intimiteitsfacilitator. 

3 Maanden geleden voelde ik dat het tijd was om een switch te maken. Ik wordt 35jr deze maand, jong genoeg voor een carrière switch en oud genoeg voor wijze beslissingen ;) De afgelopen maanden ben ik dan ook bezig geweest met mijn plannen voor de toekomst. Ik heb een loondienstbaan gevonden voor een stabiele basis, maar daarnaast ga ik ook een eigen massagesalon openen! Deze salon biedt ruimte voor mezelf, om zo te werken zoals ik leer op school en mezelf in de toekomst als therapeut te kunnen ontwikkelen. Maar het pand biedt ook anderen gelegenheid om de dienst aan te bieden waar zij goed in zijn! Zoals je misschien wel begrijpt een grote en spannende stap. 

Afgelopen week heb ik mijn 2e schooljaar succesvol afgesloten en is er meer rust ontstaan om me bezig te kunnen houden met alles wat er aan zit te komen.

Over 2 weken heb ik mijn laatste werkdag binnen de erotische branche en hoop ik al mijn klanten, waarvan sommige al vele jaren bij mij zijn, een fijne afsluiting te hebben geboden. Ook ik kan dan dit hoofdstuk in mijn leven afsluiten. En zachtjes de deur openen naar het idee 'intimiteit in therapeutische setting'. Hoe dit zich zal vormen kan ik nog niet zeggen, maar dat mijn passie ligt bij intimiteit als basisbehoefte dat weet ik wel. Nu ik dit zo schijf; Bedenk is bij jezelf, wat betekent intimiteit voor mij? En wat is dat eigenlijk in de basis?

Nu mijn vraag; financieel wordt het natuurlijk ook een spannende tijd! Met wat eigen geld en een kleine investeerder gaat het mij grotendeels lukken om mijn eigen massagesalon te gaan verbouwen, aankleden en inrichten. Mijn zorgen zitten meer in het, na al deze uitgaven te hebben gedaan, kunnen betalen van mijn studiegeld. 

Ik heb nog twee jaar studie te gaan. Naast het jaarlijkse studiegeld van ongeveer €3500,- komen er uiteraard ook kosten voor boeken, reizen en parkeren bij kijken. Voor de komende schooljaren zou ik dus ongeveer €8000,- nodig hebben. Hoewel het thema 'loslaten' hier natuurlijk ook aan de orde is, is dit een feit waar ik gewoon niet omheen kan. Ik heb overwogen om mijn studie uit te stellen, maar veel van de veranderingen die ik maak zijn juist gericht op het kunnen focussen op mijn studie en het werk wat ik hierdoor mag doen.

Hoe fijn zou het zijn als ik mij geen zorgen hoef te maken! Ik geloof in mezelf en in mijn plannen. Ik hoop dat jij, na mijn open en eerlijke verhaal, ook in mij durft te geloven en mij een klein stukje op weg kan helpen. Mijn waardering is groot! Over de campagne
Beheerder:
Liv
Gestart op:
6 July 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie