€ 340 van € 3.000 opgehaald

 12%
8 donaties in 1 jaar

Help een fantastisch asiel in Portugal die geen steun krijgt van de overheid!!

€ 340 van € 3.000 opgehaald
het verhaal
Liefste mensen,


In april deed ik vrijwilligerswerk voor 2 weken in een asiel in Portugal, 'Ara'. Ik ben daar terecht gekomen via 'Workaway', een echte aanrader! Ze gaan er supergoed om met de dieren en doen hun best met de middelen die ze hebben. En dat zijn er niet veel! Zij krijgen GEEN steun van de overheid en moeten dus alles zelf financieren. Hoe zijn ze dan ooit kunnen ontstaan denk je nu, wel door een super sympathieke man die alles sponsert! En dus blijft sponseren, want het kost enorm veel geld om het asiel draaiende te houden. Zo is mijn idee gegroeid om een funding op te starten. Ik wil iets doen voor hen!

Ik ben er verliefd geworden op 2 hondjes die wij eind juli gaan ophalen met de auto. Vandaar laat ik de funding tot dan lopen (eind juli), zodat ik hen dit als verrassing kan geven als we de hondjes oppikken.

Elke euro telt!!! Hoe 'klein' je bijdrage ook, zij gaan zo enorm blij zijn met de steun! Ik moest hier een bedrag ingeven dat ik wil inzamelen, dat mag minder zijn en uiteraard ook meer ;), maar ik ben dan voor de 'symbolische' 3000 euro gegaan aangezien dat 1/10de is van het maandelijks budget dat ze nodig hebben. 

Alvast bedankt aan iedereen die een centje wil bijdragen!!!

Over de campagne
Beheerder:
Kristien Bogaert
Gestart op:
2 May 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie