€ 1.230 van € 5.000 opgehaald

 25%
29 donaties in 2 jaren

FEEL FLEX STEUNT OEKRAÏNE SAMEN MET DARIUSZ

€ 1.230 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Dat er momenteel een drama gaande is in de wereld kan niemand zijn ontgaan. Ook wij leven bij Feel Flex enorm mee met de inwoners van Oekraïne en onze collega's die soms nauwe banden hebben met slachtoffers daar. Dat is de reden dat we iets willen doen!


Onze Poolse collega Dariusz werkt als chauffeur voor Simon Loos en was op vakantie in Polen toen de oorlog uitbrak. Samen met zijn gezin woont hij daar aan de Oekraïense grens. Hij heeft contact met ons gehad en gevraagd of hij langer weg kon blijven om hulp te verlenen. De situatie is er schrijnend en alle hulp is welkom. Wij hebben dit initiatief uiteraard ondersteund en proberen hem ook financieel tegemoet te komen. Dariusz heeft aangegeven dat er daarnaast veel spullen nodig zijn voor vluchtelingen. Daarom hebben we besloten een inzamelingsactie te starten. Er kunnen spullen gedoneerd worden (check de lijst van benodigdheden hier https://feelflex.nl/feel-flex-steunt-oekraine-samen-met-mariusz-martin-loos/ ). Maar ook geld mag worden gedoneerd via Go Fund me. Alles helpt!


Een groot aantal chauffeurs hebben aangeboden vrijwillig naar de Oekraïense grens te willen rijden om alle benodigde spullen te brengen. Simon Loos heeft ze daarom verlof gegeven en aanstaande vrijdag 11 maart zal de eerste vrachtwagen vertrekken. Uiteraard houden we jullie via onze sociale media kanalen op de hoogte van de inzameling en de reis naar Polen zodat iedereen kan zien dat de spullen goed terecht komen!

Over de campagne
Beheerder:
Yvanka Peters
Gestart op:
2 March 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie