€ 815 van € 25.000 opgehaald

 4%
42 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Let’s spread a little love together!

€ 815 van € 25.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hoi! Ik ben Maaike Beuzenberg

Promotiefilmpje. Kijk hier

Ik ben interieurontwerpster, sportieve klusvrouw én moeder in hart en ziel! En ik zie ( vooral op tv) bij bijvoorbeeld 'Steenrijk, Straatarm" hoe de mensen wonen die niks te besteden hebben, en dat raakt mij persoonlijk enorm! En dus wil ik mijn steentje vrijwillig bijdragen om zoveel mogelijk gezinnen als kan te helpen door hun huis/ woning onder handen te nemen !!

De gezinnen die onder de armoedegrens moeten leven hebben geen geld voor een likje verf op de muur, of een behangetje! Ze hebben oude versleten meubels, of soms geen gordijnen voor de ramen, of een kille koude vloer, en dit zijn nog maar een paar voorbeelden! Ook de slaapkamers van die kinderen is om van te huilen. En kom op, ieder kind verdiend een fijne slaapkamer waar ze zich terug kunnen trekken en waar ze zich veilig en gelukkig voelen toch?! Dat hoort niet een kamer te zijn met witte kille muren en waar geen leuk meubel of leuke gezellige spulletjes staan. Iedere puber heeft een bureautje nodig, met een lampje en een fijne stoel om huiswerk aan te maken etc! Ieder kind verdiend een gezellig en fijn slaapkamertje. Althans, dat is mijn mening!

Die gezinnen, die zo in armoede leven en door de bomen het bos niet meer zien, die voedselpakketten bij de voedselbank moeten halen om te kunnen eten...die gezinnen wil ik dolgraag helpen!! Ik wil iedere 2 a 3 weken 1 of max 2 dagen naar een van de gezinnen toe gaan die door mensen zijn opgegeven ( of door zichzelf dat mag ook) en ik ga met mijn klusdrang ;-), interieurontwerpersoog & liefde voor mijn medemens, deze gezinnen helpen om hun huis te voorzien van de dingen die nodig zijn, zodat hun huis ook warmte en sfeer krijgt waardoor deze mensen die het al zwaar genoeg hebben, zich ook meer gelukkig en 'thuis'  voelen in hun huis. Want dat verdienen ze! En zeker die kinderen!

Ik wil zoveel mogelijk gezinnen dat fijne gevoel van een "thuis" geven, want dat is toch een heerlijk gevoel!? Hier is geld voor nodig natuurlijk, zodat ik voor die gezinnen spulletjes kan halen, muursaus, rollers, behang, vloerkleden, bureautjes, lampjes, accessoires, kussentjes, misschien een nieuwe of andere bank, tafel, stoelen, gordijnen, leuke dekbedovertrekken, etc etc. Ik zelf ga dit dus totaal vrijwillig doen! Want als ik andere mensen en kinderen blij kan maken, dan word ik daar zelf gelukkig van, en dat is het mij ontzettend waard. Liefde voor de medemens! I love it!

So help me out here ;-).

Wees gul en laten we elkaar en onze medemens helpen! Ik zal alles via mijn instagram plaatsen en laat jullie stap voor stap zien wat er met jouw gulle donatie gebeurd! Welke gezinnen ik blij heb gemaakt, wat er is gebeurd, hun reacties, voor & na foto's etc. ik zal jullie van alles op de hoogte houden!

Dus wees gul, doneer, help mij, help die gezinnen...

Een betere wereld begint bij jezelf! 

Be kind, and lets spread a little love together!

"ITS NOT ABOUT HOW BIG THE HOUSE IS, IT'S ABOUT HOW HAPPY THE HOME IS"

Ik wil jullie vragen om deze campagne zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en zoveel mogelijk te delen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd ;-)

Liefs Maaike

MBCreations

Wil je graag eerst meer weten over mij voordat je doneert? kijk dan op mijn website! Daar zal ook een blog met link staan naar deze campagne inclusief alle informatie die je nodig hebt om een gezin op te geven!

www.interieurontwerptermaaike.nl

Of via deze link kan je mijn blog lezen!

Instagramaccount MBCreations_interieuradvies

EN DANKJULLIEWEL!! IEDEREEN DIE DONEERT! JULLIE ZIJN TOPPERS!


Over de campagne
Beheerder:
Maaike MBCreations
Gestart op:
22 February 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie