€ 1.281 van € 10.000 opgehaald

 13%
61 donaties in 5 jaren

Help John Juniors BBQ aan een nieuwe zaak!

€ 1.281 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Het is tijd voor een nieuwe zaak!


Een nieuwe plek waar ik jullie weer blij ga maken met mijn burgers, die Damsko cheese steak, die overheerlijke spareribs en AL het andere lekkers van de bbq dat jullie van mij gewend zijn! 


Ik ben inmiddels een aantal maanden weg uit de World of Food en het is tijd voor een nieuwe style, nieuwe look èn vooral een nieuwe plek! Ik ben ervan overtuigd dat ik het publiek iets nieuws te bieden heb. 

Zowel de meatlovers als de happy vegans, de kantoormedewerker die op een lege maag zijn/haar lunch komt halen als de bewoners die iets nieuws willen proberen. 


Op het menu zal uiteraard al het lekkers komen dat jullie van mij kennen maar met wat nieuws, zoals de Vega en Vegan Burger, die bereid zullen worden op een apart gedeelte van de BBQ.


Ik wil een toffe duurzame zaak opzetten met een open keuken waar je kunt zien wat er op de bbq gebeurd, iets spectaculairs op hoog vuur, stoer en uitnodigend, een plek waar eten een beleving wordt! Goede muziek gedraaid wordt, waar je kunt winkelen en eten! Een zaakje waar je over zal praten en je vrienden naar toe brengt... waar de buurt van opknapt en waar mensen buiten de geur van heerlijk eten op de bbq kunnen ruiken als de deur open staat kortom ; een bbq zaak met style!


Denk aan de combinatie van mat zwart en fris wit, RVS, onbewerkt hout en cognackleurig leer zal voor die robuuste look zorgen, het echte BBQ gevoel!


Zie je het al voor je? Ik wel! 


Een mooie sfeervolle ruimte waar je alles van de BBQ kan afhalen. Én waar je alles kunt kopen om zelf de BBQ chef te worden in eigen tuin of balkon, op feestjes of gewoon lekker als hobby! Kruiden van John Juniors BBQ, marinades, de beste bbq tangen, leren schorten, bbq boeken, kortom: alles waarin ik mijn passie voor de bbq kan delen met jullie. 


Wil jij ook weer is wat lekkers van de bbq eten? Mis jij die echte burger en ben je die slappe spons van de Maccie zat? Help mij dan om er weer te staan! Dit keer in een zaak die écht laat zien wie John Juniors BBQ is! 


Hierin heb ik hulp nodig! 


Om dit alles voor elkaar te krijgen en z.s.m. op te zetten heb ik financiële hulp nodig... 


Gofundme! Alle kleine beetjes helpen!

Over de campagne
Beheerder:
John Zeefal
Gestart op:
16 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie