€ 2.122 van € 7.500 opgehaald

 29%
74 donaties in 2 jaren

Start-up TourTime

€ 2.122 van € 7.500 opgehaald
het verhaal

Start-Up TourTime

Steunt u ons?

Wij zijn een Start-Up met 10 enthousiaste studenten van het Hoornbeeck College in het Zeeuwse Goes. Wij volgen een opleiding in de sectoren secretarieel, commercieel en financieel. Dit jaar zijn we samen een Student Company gestart, met als doel een product te bedenken of te ontwerpen.

Ons idee is om een nieuw bordspel te ontwerpen en samen te stellen. Wij richten ons op de doelgroep die graag gezellig, in team- of gezinsverband, een (bord)spel speelt. Naar aanleiding van een marktonderzoek hebben we gezien dat de achterliggende tijd bord- en kaartspelen erg veel zijn verkocht en de vraag naar nieuwe, innovatieve spellen groot is. Veel bordspellenmakers zagen in het achterliggende jaar hun omzet met meer dan 20 procent stijgen. Daarom zien wij voor ons nieuwe spel een kans op de markt.

Het spel

Een spel waarbij je reist door Nederland en ondertussen je eigen camping bouwt. Onze doelen bij dit spel:

- leren ondernemen

- kennis over Nederland ophelderen

- gezelligheid samen met vrienden en familie!

Belangrijk bij een product is natuurlijk ook de naam! Na veel overleg zijn we gekomen op de naam TourTime. Tour omdat het spel door Nederland loopt. Time voor het poosje tijd dat je vrijmaakt, tijd die je gezellig bij elkaar brengt zonder telefoon. Daarnaast is TourTime op de toekomst gericht, zodat we bij uitbreiding en varianten van het spel gemakkelijk over grenzen heen kunnen. Ook in dit opzicht is TourTime grenzenloos!

Innovatief

We zijn trots op ons product, waarbij we advies hebben gekregen van een spelontwikkelaar en een grafisch vormgever. In ons spel brengen we een mix van spanning, kennis, competitie en ondernemen bij elkaar. Een bijzonder Unique Selling Point is, dat we ons speelgeld in guldens hebben ontworpen. Dit met een knipoog naar een Nederlands element uit verleden. Wie denkt hierbij niet meer terug aan vroegere tijden, waarbij een gebeurtenis als een schoolreis of vakantie was gekoppeld aan het wisselen van muntsoorten? Wij brengen door deze elementen een innovatief spel op de markt! De prijs van het spel zal €49,95 bedragen, afhankelijk van de materiaal- en ontwikkelkosten.

Startkapitaal

Omdat we een student company zijn hebben we een startkapitaal nodig. De ontwikkeling van de materialen en de samenstelling van alle spelonderdelen kost veel geld. Daarbij gaat het om de speldoos, het spelbord, de kaartjes, fiches, het geld en alles wat er bij komt kijken. Dit kunnen wij niet alleen en daarom hebben we uw/jouw hulp nodig!

U als donateur

Helpt u ons om dit product verder vorm te geven en op korte termijn op de markt te zetten? Uw bijdrage zien we graag tegemoet!

Elk bedrag is mogelijk, wij zijn blij met uw steun!


Bij een donatie van minimaal €250,- krijgt u het spel TourTime cadeau. En zeg nu eerlijk, wie wilt dit nu niet? 

Wij horen u denken: Hoe bemachtig ik dit unieke spel na mijn donatie? Mail ons met bewijs van het minimaal gedoneerde bedrag van €250,- dan zetten wij het voor u gereed.

Wilt u zeker zijn dat u een spel heeft doe ons ook een mailtje dan zetten we dat spel alvast voor u gereed.

U kunt ons mailen op [email protected]

U kunt via de link hieronder onze verkoopvideo bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=_Rr6lwYQg6U 

Over de campagne
Beheerder:
Anthony van Boven
Gestart op:
2 February 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie