€ 10.500 van € 10.000 opgehaald

 100%
630 donaties in 2 jaren

Help mijn moeder het leven door rollen

€ 10.500 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Hallo allen,


Ik (Zjos Dekker) ben gezegend met fantastische ouders (en zussen en broer, shout out naar jullie)

Maar het gaat nu over mijn moeder. Naast dat ze fantastisch is (zo haalde ze zelf járen geleden geld op voor iemand van twitter met zware luchtweg problemen wiens elektrische fiets was gestolen) heeft ze vorig jaar mei een hersenbloeding gehad (wij noemen de hersenbloeding Natasha) hierdoor heeft ze zowel fysiek als mentaal flinke klappen gehad. 

Na weken ziekenhuis, en maanden revalideren is ze gelukkig thuis. Maar zonder hulp van anderen, kan ze het huis niet uit. 

De WMO heeft een scootmobiel geadviseerd, maar daarmee is ze met de transfer (overstap tussen bijv bank en rolstoel) alsnog afhankelijk van anderen. 

De perfecte oplossing is er wél, maar wordt niet vergoed: de liefdes baby tussen een segway en rolstoel. https://www.2kerr.com/producten/bi-go-balansrolstoel/ 

Nieuwprijs: ruim 20.000, maar gelukkig ook tweedehands voor rond de 10.000 te vinden. 

En nu komt het emotionele dochter gedeelte. 

Het is niet altijd makkelijk om mij als kind te hebben, en dat staat los van het intense verdriet dat we hebben om het gemis van mijn broer, haar zoon. De hersenbloeding was wéér een klap voor ons als gezin. En vooral voor mamma. Ik kan weinig doen, maar dit wel. Elke euro is één stap richting meer zelfstandigheid, en vooral vrijheid van mijn moeder. 


Liefs,

Zjos

Over de campagne
Beheerder:
Zjos Dekker
Gestart op:
24 January 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...