€ 4.225 van € 4.000 opgehaald

 100%
239 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

“Kerstwensboom F&B❤️ Valburg

€ 4.225 van € 4.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Op 23 december om 17.55 u hebben we de kerstboom met al jullie wensen aan Frits en Bep overhandigd. Wat waren ze verrast met deze GIFT en kregen beiden tranen in hun ogen. Bij het openen van de cheque verwachtten ze een paar honderd euro en toen zagen ze het bedrag van over de 3500 euro. De boom staat nu met al jullie namen en wensen in de winkel. Marjolijn en ik vonden het heel erg fijn om deze actie te hebben geïnitieerd en vooral met dit geweldige resultaat. Dat kon alleen maar met jullie bijdragen, lieve wensen en hulp. Dank jullie wel hiervoor. In de dorpskrant zullen we verslag doen van deze actie met de foto's en wat het uiteindelijke bedrag geworden is. 

Bep en Frits willen jullie hierbij alvast heel hartelijk bedanken voor deze geweldige actie, de wensen en jullie GIFT.

Deze week staat deze site nog open om degene die nog niet op de hoogte waren van deze actie, de gelegenheid te geven om alsnog te doneren. Vrijdag 31 december wordt deze site gesloten en zullen ook deze donaties als GIFT aan Bep en Frits worden overgemaakt.

NB Zoals bij iedere crowdfunding organisatie is dit een bruto opbrengst. De gemaakte kosten worden door de organisatie in rekening gebracht. Dit bedrag is afhankelijk van het eindbedrag en het aantal donaties. Meer informatie hierover is te vinden op de site van https://getfunded.nl/.

Over de campagne
Beheerder:
Pamela Kreeuseler
Gestart op:
10 December 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie