€ 1.175 van € 5.000 opgehaald

 24%
39 donaties in 2 jaren

Xmas With Love (jaargang#2!)

€ 1.175 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Xmas With Love - Actie Cestabasica

Kerst-voedselpakketten voor arme gezinnen in Brazilië

In Brazilië wonen vele arme mensen die weinig (gezonds) te eten hebben. Lekker eten met de feestdagen is een wens die bijna nooit in vervulling gaat. Daar willen wij verandering in brengen. 

Help mee ons doel te bereiken! 

Wij zijn vier dames – afkomstig uit Belem, Brazilië – die in Nederland wonen. Wij zetten ons in voor de armere bevolking in Brazilië. En ... met úw hulp kunnen wij ons doel bereiken! 

500 gezinnen 

Met Kerst 2020 heeft een groot aantal gezinnen uit een arme wijk (waar een grote brand hun thuis had verwoest) een voedselpakket ontvangen. Samen met onze vrienden in Brazilië willen wij dit jaar opnieuw rondom Kerst gezinnen verrassen met een voedselpakket. Het is ons doel om 500 gezinnen blij te maken! 

Maak ook een Braziliaans gezin blij! 

Eén voedselpakket kost slechts 10 euro. Het pakket bevat gezonde basisproducten, zoals bonen, rijst en pasta, aangevuld met andere belangrijke en lekkere producten. We proberen er ook een klein cadeautje voor de kinderen bij te doen. Door uw donatie kunnen we tenminste één gezin – maar hopelijk meerdere gezinnen – fijne feestdagen bezorgen. Wij danken u voor uw bijdrage! 

U helpt ons door de LINK VAN DEZE ACTIE zoveel mogelijk te delen!

*Bekijk hier een video met uitleg over de actie.


Over de campagne
Beheerder:
rob snabel
Gestart op:
7 November 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie