€ 1.386 van € 2.885 opgehaald

 49%
22 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Breek de stilte... Opleiding

€ 1.386 van € 2.885 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Lieve Allemaal,


Het afgelopen jaar ben ik begonnen met een IZR-opleiding van Interakt, ‘Breek de stilte’ genaamd. IZR staat voor Interactieve Zelf-Resonantie, een methode die wordt gebruikt bij het verwerken van trauma’s. Graag zou ik deze opleiding verder voltooien en daar heb ik jullie hulp hard bij nodig!


Sommige van jullie weten dat ik een lastige jeugd heb gehad en psychisch flink heb geworsteld, toch heb ik een draai van 180 graden kunnen maken en sta ik nu gelukkig in het leven. De woorden ’Breek de stilte’ betekenen veel voor mij. Het wordt nog altijd als een taboe gezien om te praten over onze trauma’s, emoties, pijnen, verdriet (hoe groot of klein die ook mogen zijn) en dus worden ze veelal verzwegen of verborgen gehouden. Dat wil ik helpen te doorbreken, en ik wil mijn ervaring en kennis gebruiken om anderen ook deze 180 graden draai te laten ervaren. Deze opleiding helpt mij bij het verwezenlijken van die droom, en stelt mij instaat anderen te helpen.


Zoals gesteld zou ik de opleiding graag willen afmaken, maar het is onwijs veel geld voor ons gezin en wij kunnen dat in de huidige situatie niet bekostigen. Jaïr, mijn man, is 5 jaar geleden chronisch ziek verklaard en arbeidsongeschikt. Zelf ontvang ik ook een uitkering vanwege mijn jeugd maar ik wil aan het werk! Het is uiteraard een geschenk dat uitkeringen bestaan, maar het is niet voldoende om een opleiding als deze te kunnen financieren. Jullie kunnen mij echter helpen door een gift te schenken aan deze crowdfundactie.


Waarom een crowdfund?

Ik wil los komen van mijn uitkering en aan het werk gaan, maar wel met een eigen onderneming. Hiervoor wil ik deze opleiding voltooien. Samen met iemand anders ben ik bezig een eigen praktijk op te zetten (denkpunt.nl); hierdoor kan ik mijn eigen tijd in vullen en zo om ons gezinsleven heen werken.

Wij hebben in de afgelopen jaren al ontzettend veel steun mogen ontvangen op allerlei vlakken, waar ik heel dankbaar voor ben en waardoor zo’n crowdfunding een beetje als een drempel aanvoelt. Maar ik wil die drempel wel nemen om zo het cirkeltje waar ik in zit te doorbreken;

Om te werken is er gedeeltelijk kinderopvang nodig, voor kinderopvang is geld nodig. Geld is nodig om rond te komen en los te komen van mijn uitkering. Het geld dat nu nog naast de uitkering wordt verdient wordt echter verrekend door het UWV, en zo houd ik geen geld over om te kunnen sparen voor de opleiding. Door deze opleiding af te ronden kan ik onder een netwerk komen als zelfstandige, wat weer bijdraagt aan meer werk.


Zodoende moest ik iets bedenken dat geen invloed heeft op mijn uitkering en waardoor ik toch in staat gesteld wordt om de opleiding verder te kunnen volgen; crowdfund!


Van de opleiding zijn er nog 5 modules die ik volgend jaar hoop af te ronden. Daarna is er nog 1 jaartraining die ik zelf hoop te bekostigen.

BDS 2b € 550,-

BDS 3a € 295,-

BDS 3c € 295,-

LeerTherapie € 1195,-

IZR Individuele begeleiding € 550,-

Totaal                      € 2885,-


De crowdfund website ontvangt ook geld voor deze actie, je kunt ook direct overmaken naar;

NL46INGB0008413845 t.n.v. Mw R Levi – van der Tas


Ik hoop dat jullie mij willen steunen, in de vorm van een gift, en dit bericht zoveel mogelijk willen delen, om deze droom werkelijkheid te maken.



Lieve Groet, Rianne Levi


Over de campagne
Beheerder:
Rianne Levi
Gestart op:
31 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie