€ 0 van € 90.000 opgehaald

 0%
0 donaties in 2 jaren

Juraini Radio wensenfonds

€ 0 van € 90.000 opgehaald
het verhaal

Juraini Radio is uitgegroeid tot jouw 24/7 wereldwijd internetradio, dat sinds 2 maart 2020 via een gratis streamingdienst uitzendt. Het station draait vooral urban muziek, latin en latijns-muziek.

Het station draait vooral urban muziek. De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren uit de randstad te bereiken.

We maken 24/7 bijzondere non stop muziek, waar Juraini Ferary een eigen verstandelijk beperking heeft en verder zijn beperking zeker niet in de weg laat staan.

Door vriend te worden van Juraini Radio help je de crew van Juraini aan een betere radiostudio in een woonunits van leven tot een woonpaleis, waar je in kan wonen (belasting, gas, licht, water enzovoort moet je wel zelf betalen).

Je kunt vriend van Juraini Radio worden door jaarlijks of maandelijks onze crew met een vast bedrag te steunen en te doneren. Als vriend ontvang je van ons dagelijks/wekelijks nieuwsberichten van Juraini Radio waarin wij je op de hoogte houden van projecten bij Juraini Radio.

Over de campagne
Beheerder:
juraini
Gestart op:
29 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie