€ 3.607 van € 3.600 opgehaald

 100%
105 donaties in 2 jaren

Scootmobiel voor mama

€ 3.607 van € 3.600 opgehaald
het verhaal

Normaal *zouden wij dit nooit doen.

Maar nu vragen wij toch om hulp. 

Wij hebben de meest fantastische, geweldige en liefdevolste moeder die we ons maar hadden kunnen wensen! 

Helaas is er bij haar sinds december 2019 galweg/alvleesklier kanker vastgesteld.

Haar lichaam werkt onderhand niet meer iedere dag mee en hier door moet zij vaker thuis blijven dan dat ze zou willen.

Onze moeder verdiend het om haar tijd die ze nog heeft, in te kunnen vullen zoals zij dat graag zou willen. Zodat zij in het laatste stukje van haar leven, nog even extra kan genieten van de dingen die ze zo graag doet of ziet. 

Nu is onze moeder 29 oktober jarig en willen wij haar heel graag een juiste scootmobiel geven. Zij heeft er op dit moment 1 die eigenlijk alleen voor binnenshuis is. Een klein model met een hele harde stoel en het tempo van een slak. Hierdoor kan zij niet lang in de scootmobiel zitten zonder een pijn aanval te triggeren. Dit zouden wij graag anders voor haar zien.. maar dit kunnen wij niet alleen. De aanvraag bij de gemeente zal helaas te lang gaan duren gezien haar gezondheid. 

Wij gunnen haar nog zo haar uitstapjes, zo lang dat nog kan. Want onze moeder is een prachtvrouw en staat voor iedereen klaar! Nu is het onze tijd om voor haar klaar te staan. En er hopelijk voor te zorgen dat ze nog wat mooie herinneringen kan maken. Wij willen bij deze dan ook om uw hulp vragen... en alvast zeggen dat wij iedereen heel dankbaar zullen zijn! 


Met veel liefs, Sam, Gaby en Eva, en John.

Over de campagne
Beheerder:
Gaby Tholenaars
Gestart op:
11 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...