€ 1.790 van € 15.000 opgehaald

 12%
83 donaties in 10 maanden

Help mee aan Tio Pempi/Kempi zijn mooiste laatste rustplek te geven🤍🕊

€ 1.790 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Lieve iedereen


Op 04-10-2021' is onze allerliefste mooiste Tio Pempi/Kempi ( Franklin Windster ) op een gruwelijke wijze uit ons leven gerukt. Hij is om het leven gebracht, door iemand aan wie hij hulp verleende. Ja hulp verleende....Want zo was Tio Pempi/Kempi altijd goed voor iedereen❤ Hij hielp iedereen, kookte voor iedereen. Deed alles voor iedereen. Hielp andere mensen die het niet breed hadden terwijl hij zelf ook niet altijd veel had. Een lieve vrolijke man die altijd een glimlach op zijn gezicht had, maakt niet uit hoe hij zich voelde, Nee, Tio was altijd vrolijk. Waar Tio was, was het lachen gieren brullen, en natuurlijk niet te vergeten Tio zijn fietsbel❤Het meest kostbaarste stuk, zo uit ons leven gerukt. 

Tio zat helaas in de bewindvoering, dit maakt het erg lastig voor de familie om alles te dekken, De bewindvoering heeft ook niks aan de kant kunnen zetten, mede omdat Tio nog jong was en niemand dit verwacht had op dit moment.

Wij allemaal zouden de familie van Tio graag wat verlichting willen geven en een stukje zorgen van hun willen afnemen van hun schouders, door een donatie te starten, zodat alles zonder zorgen geregeld kan worden, Om tio een heel mooi waardig afscheid te geven, en een mooie laatste rustplek aan hem te kunnen geven. 

De familie zou er zo ontzettend dankbaar voor zijn dat we dat stukje zorgen weg kunnen nemen.
https://www.omroepwest.nl/nieuws/4466060/familie-in-tranen-bij-stille-tocht-voor-vermoorde-franklin-uit-delft-hij-was-heel-geliefd

Over de campagne
Beheerder:
Karina Windster
Gestart op:
8 October 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie