€ 446 van € 3.536 opgehaald

 13%
19 donaties in 2 weken

Free lunch for the ones in need

€ 446 van € 3.536 opgehaald
het verhaal
Beste allen,
Wij hebben steeds vaker te maken met gasten die weigeren QR-codes te overleggen, gasten die stennis lopen maken voor de Coronamaatregelen die wij geacht zijn om uit te voeren.

Het toppunt is afgelopen weekend bereikt, toen er tijdens de Coronademonstratie op de dam gasten op het terras zaten, zonder te betalen, helemaal uit hun plaat gingen en een heel terras proberen op te jutten. Ook wij zijn getroffen door de Coronamaatregelen die de overheid heeft ingevoerd en hebben het momenteel al lastig genoeg. Wij zijn graag iedereen van dienst die bij ons wilt komen om gezellig te komen eten- en drinken. 
Walkouts (niet betalen van rekeningen) komen vaker voor en schaden ons extra hard op het moment dat we dit al niet kunnen gebruiken.

Echter starten wij geen crowdfunding om onze kosten te dekken, maar juist om een positief signaal af te geven naar de mensen die geen QR-code kunnen overleggen. Wij willen graag iedereen die dat wilt vragen ene kleine donatie te doen, zodat wij wat terugdoen voor de zwakkeren in de samenleving en hun een broodje of een kop koffie te kunnen aanbieden.
Over de campagne
Beheerder:
Bravi Ragazzi
Gestart op:
5 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie