€ 14.565 van € 100.000 opgehaald

 15%
813 donaties in 2 jaren

Steun Waku Waku

€ 14.565 van € 100.000 opgehaald
het verhaal

Restaurant moet per direct dicht om negeren coronacheck, maar eigenaar weigert:

'We zijn klaar voor deze strijd’

Wie wil eten bij veganistisch restaurant Waku Waku in Utrecht, kan zijn coronacheck thuis laten. Eigenaren Floris Beukers en Naphassa Parinussa hebben besloten niet te controleren. De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma heeft zojuist de zaak per direct gesloten. Maar de eigenaren weigeren daar gehoor aan te geven en dus blijft de zaak, die momenteel helemaal vol zit, open. Vooralsnog zijn er geen handhavers te zien.

Bron: AD

Update: Gemeente Utrecht vervangt sloten.

Wanneer onrecht recht wordt is verzet een plicht!


Steun deze ondernemer in zijn strijd tegen dit onrecht!

N.B.

Deze crowdfunctie is door mij, ook ondernemer, opgezet vanuit een impulsief gevoel iemand te willen steunen. Om 1 en ander te verifiëren werd door getfunded.nl gevraagd mijn bankrekening te controleren etc. Dit is gebeurt. Afgelopen morgen heb ik contact gehad met getfunded.nl en is mede op mijn verzoek mijn bankrekening losgekoppeld van deze aktie en wordt hij zsm. aan de bankrekening van Waku Waku gekoppeld, zodat alles terecht komt waar het hoort.

Elke euro is een teken van verzet. Elk bedrag, hoe klein ook, is welkom. Deze ondernemer durft zijn nek uit te steken tegen wanstaltig, discriminerend overheidsbeleid. Staan voor zijn principes, dat is wat hij doet. Ook al zet hij hiermee de toekomst van zijn zaak op het spel. 

Niets anders dan respect.


Over de campagne
Beheerder:
Tegen onrecht
Gestart op:
27 September 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie