€ 1.550 van € 6.000 opgehaald

 26%
52 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Help Staf!

€ 1.550 van € 6.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Op 18 september 2021 breng ik mijn ex-man Staf(48 jaar) die ik al 28 jaar ken waarvan we 24 jaar samen zijn geweest en hij nog altijd mijn beste vriend is, naar spoed omdat hij dacht een spierscheuring in zijn zij te hebben opgelopen op zijn werk. Onze dochter Hanne (10) had me 's morgens opgebeld om te zeggen dat het niet zo goed ging met papa en dat hij veel pijn had. Meerdere onderzoeken en uren later belt Staf me op met de vraag of ik naar spoed kon komen want hij had slecht nieuws gekregen.... daar kreeg ik een gesprek van een assistent met de mededeling dat er een tumor gevonden is in de longen. Verdere onderzoeken om meer zicht te krijgen op de ernst en eventuele uitzaaiingen zijn noodzakelijk.... 


Onze 2 kinderen Seppe(14) en Hanne (10) hiervan op de hoogte brengen was het meest hartverscheurende en verschrikkelijkste dat we als ouders hebben moeten doen.

Dat heeft me ook onmiddellijk doen besluiten, ondanks de angst, het verdriet en de shock,  dat ik alles zal doen om Staf zoveel mogelijk tijd bij zijn kids te gunnen.en dat ik het extra woongedeelte dat aan mijn huis grenst wil klaarmaken zodat hij in de buurt van zijn kids is én hij hier kan herstellen van eventuele ingrepen en behandelingen. We kunnen hiervoor rekenen op zijn mama, broers en zus, zijn beste vrienden én zijn collega's van de nachtpost bij Provan Genk. Hun steun en hulp is een ongelofelijke opkikker voor Staf waarvoor onze eeuwige dankbaarheid!!

 Ik ben zorgkundige en kan instaan voor zijn verzorging. Hij is altijd mijn beste vriend gebleven en we hebben samen 2 prachtige kids van 14 en 10 jaar die hun papa nu meer dan ooit willen steunen en bij hun hebben en wij steunen hem volledig in zijn gevecht. 

Een scheiding wil niet zeggen dat dit altijd met ruzie moet gebeuren. Wij hebben onze taak als ouders nooit opzij geschoven en zijn er altijd samen geweest voor onze kinderen en zijn mekaar altijd blijven helpen en steunen.

Daarom doe ik nu een oproep aan iedereen die ons wil steunen om dit project zo snel mogelijk af te krijgen. Wat dient er te gebeuren:

- ongeveer 60m² nieuw dak gelegd     

   sandwichpanelen 

- gyproc muren dienen geplaatst

- vloeren

- behangen of verven

- sanitaire leidingen

- afwerking

Het resterende bedrag van deze crowdfunding zal geschonken worden aan een goed doel. 

Wij zijn dankbaar voor iedere vorm van steun!!  Ik hoop dat we dit project kunnen waarmaken en dat hierdoor de strijd en het gevecht voor Staf al half gewonnen is. 

Dank u wel voor uw tijd!

EN EEN DIKKE MERCI AAN IEDEREEN VOOR DE ENORME STEUN!!

UPDATE

het leegmaken van het appartement is in volle gang dus hopelijk kunnen we snel aan het dak beginnen!

Over de campagne
Beheerder:
Cindy
Gestart op:
25 September 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie