€ 8.500 van € 8.500 opgehaald

 100%
273 donaties in 2 jaren

Kensi on Tour

€ 8.500 van € 8.500 opgehaald
het verhaal

Kensi on tour!

Willen jullie ook de pagina van Kensi delen op jullie sociale media? Op deze manier kunnen nog meer mensen het verhaal van Kensi lezen en hopelijk verder helpen.... 
Kensi is in Heliomare al druk aan het oefenen met het rijden in de elektrische rolstoel vandaar, ze vind het machtig mooi; eindelijk vrijheid! 

Klein, lief, grappig, schattig, stoer meisje van nu net 4 jaar. Bij de zwangerschap ging er van alles mis en werd ze veel te vroeg met spoed gehaald.

Een paar dagen na haar geboorte kreeg ze in de couveuse een hartstilstand. Hier heeft ze een hersenbeschadiging aan overgehouden.

Nu 4 jaar verder kan Kensi zelfstandig blijven zitten, probeert ze te staan en probeert ze ons dingen duidelijk te maken iets wat niemand had verwacht.

Helaas lijkt Kensi vast te zitten in haar lijfje, ze wil van alles en je ziet haar daar ook voor vechten! Haar lijfje werkt echter niet altijd mee…..

Wat willen wij nu en waarvoor de fund?:

Het is voor Kensi net als voor elke andere kleuter belangrijk om te wereld te gaan ontdekken. Haar beentjes kunnen haar niet dragen en mede daarom zit ze in een rolstoel. Kensi’s rechterarm werkt slechter dan haar linkerarm, hierdoor rijdt ze veelal rondjes met de rolstoel en zijn wij alsnog degene die bepalen waar ze heen gaat. Dit lijdt tot frustratie aan beide kanten.

Kensi zou enorm gebaat zijn bij elektrische wielen voor haar rolstoel zodat zij de stoel door middel van een joystick kan bedienen. De rolstoel op zich was al om en nabij €6600,- en elektrische wielen, a €8500, werden niet vergoed. Hiermee bepaald ze zelf waar ze heen gaat en hoe leuk; dat betekend dan ook eindelijk kunnen meespelen met vriendjes!!!

De wereld ontdekken, eropuit!

Wie helpt om Kensi de wereld te laten ontdekken; Kensi on tour!

https://www.facebook.com/Team-Kensi-114810630248265


Over de campagne
Beheerder:
Jerry de Gast Sargentini
Gestart op:
20 August 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie