€ 1.743 van € 5.000 opgehaald

 35%
46 donaties in 2 jaren

Korte Film: Nu is alles leeg

€ 1.743 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Korte film: Nu is alles leeg , 10 min

www.nuisallesleeg.nl 

Nu is alles leeg: is een korte dramafilm over Saar (30) die worstelt met een heftig trauma. Na de bevalling van haar doodgeboren kindje Ole, vervangt ze het bittere verdriet voor een zoete waan. Krijgt ze weer grip op de realiteit en haar relaties of verliest ze zichzelf? Hoe ver mag ze gaan in het onderdrukken, om de emoties niet te hoeven ervaren? 

Deze film wil ik maken omdat ik zelf zwanger was en na het beëindigen van deze zwangerschap dmv een abortus was er geen opluchting. Er was alleen maar een grote leegte.  Hormonen maken zich klaar voor een nieuw leven en abrupt komt hier een einde aan, de gesprekken met je buik zijn voorbij. Het leven is eruit. De impact die het op mij achterliet, zo’n leeg gevoel had ik nog nooit gevoeld. Ik ken rouw en ben er al jong mee geconfronteerd maar deze diepte van leegte had ik nooit eerder gevoeld. Het voelde alsof er met de abortus een stukje van mij was dood gegaan.

Ik begon mij af te vragen hoe het zou zijn voor vrouwen die een kindje voldragen en deze verloren kort na de bevalling? Hoe zou het zijn als je al een band hebt negen maanden lang? Hoe gaat onze maatschappij hiermee om?

Ik vind het belangrijk om dit verhaal te vertellen en dat het verdriet er mag zijn, dat de aandacht voor een zo'n klein nieuw leventje er gewoon mag zijn. Dat we ons niet zouden moeten schamen of " direct weer door moeten gaan."

Ook verdriet hoort bij het leven, daarom wil ik dit verhaal vertellen, voor een ieder die een niet op die roze wolk leefde. Voor een ieder die de pijn kent van het verliezen van iets zo dierbaars.

Hoe kan je me helpen deze film te verwezenlijken?

Deels wordt ik ondersteund door het Cinesud (https://www.nuisallesleeg.nl/kopie-van-theme). Maar een film kost geld, veel geld. Nu mis ik voor de juiste setting en Art nog het laatste deel.

€ 10.000 heb ik al en om de film te maken heb ik €5000,- nodig.

Help jij mij deze film te verwezenlijken?


Over de campagne
Beheerder:
Jet
Gestart op:
12 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie