€ 4.130 van € 3.000 opgehaald

 100%
196 donaties in 1 maand

Een mooi afscheid voor Jacqueline

€ 4.130 van € 3.000 opgehaald
het verhaal

Lieve Jacqueline. Onze mama, schoonmama, vriendin en prachtig persoon.

Jacqueline is zo plotseling, één dag voor haar verjaardag, van ons ontnomen. Zo veel heeft zij doorstaan in haar leven, zo veel heeft zij voor gevochten en zo veel heeft zij overleefd.

Jacqueline heeft een mooi leven gehad, maar zeker geen makkelijk leven. Ze heeft altijd veel last op haar schouders gedragen, van familie tot financieel. Ze heeft het nooit breed gehad, maar was erg creatief, héél erg creatief. Van eigen kunstwerken, tot heel het huis bekladden met toffe blaadjes uit haar favoriete tijdschriften, tot de meubels die ze maandelijks een nieuwe kleur gaf tot ze eindelijk een keer naar wens waren, tot haar moestuintje. Haar kinderen waren haar wereld. Ze kwamen nooit tekort, er was altijd brood op de plank en daar vocht ze hard voor. Jacq heeft altijd super veel steun gehad aan iedereen die er voor haar was.

Nu wil ik, Neil Janssen (de zoon van Jacqueline (22 jaar)), jullie vragen om haar en mij nog 1 keer te steunen door een donatie te doen zodat wij een mooi afscheid kunnen regelen voor Jacqueline.

Jacqueline had geen Uitvaartverzekering en zelf kan ik niet alle kosten opbrengen. Daarom zal de crematie in een kleine kring gehouden worden.

Haar wens was altijd “Als ik niet meer leef, moeten jullie eerst allemaal huilen, en vervolgens moet er gefeest worden”.

Die wens wil ik graag waar maken, als laatste dienst die ik voor haar kan betekenen. 

Graag wil ik, naast de crematie, een openbare herdenking organiseren, met haar favoriete muziek, foto’s, hapjes en drankjes. Iedereen die Jacqueline kende is welkom om met ons op die manier een mooi afscheid te kunnen nemen.

We willen haar leven mooi met z’n allen afsluiten, dat verdiend zij. Over de campagne
Beheerder:
Neil Janssen
Gestart op:
10 August 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie