€ 2.390 van € 5.000 opgehaald

 48%
63 donaties in 5 jaren

Coldfeet Foundation - help jij mee om scholen te bouwen in Nepal

€ 2.390 van € 5.000 opgehaald
het verhaal

Help jij Gopi van Coldfeet Foundation mee om scholen te bouwen in Nepal?
    "Better Education for a better Nepal" 

5 jaar geleden, in mei 2013, reisde ik voor de eerste keer naar Nepal., en ben ik verliefd geworden op het land, de Himalaya,, crazy Kathmandu, de cultuur en vooral de mensen!. 

Mijn hart brak dan ook, toen ik 2 jaar later, op 25 april 2015, op TV de beelden zag van de verwoestende aardbeving in Nepal. Met duizenden doden, dorpjes die weggevaagd waren, vele onbewoonbare huizen en scholen die niet meer bruikbaar waren...... En dat in een land dat al behoorde tot de armsten van de wereld...... 

Gopi Adhikari, onze gids destijds van Coldfeet Trekking Nepal, hield ons via Facebook op de hoogte. Hij ging met zijn team direct aan de slag met noodhulp leveren in de afgelegen berggebieden, veelal nog voor het Rode Kruis uit.. En wij gingen in Nederland aan de slag om geld in te zamelen om hem te ondersteunen. Inmiddels heeft Gopi al vele projecten gedraaid en werd in april de eerste school geopend in Dhading the Village.

Maar Gopi's droom gaat verder, en met de @Coldfeet Foundation blijft hij bouwen aan scholen en bibliotheken zodat iedereen, ook in de afgelegen berggebieden, op zijn minst kan leren lezen en schrijven!  Nepal is helaas nog steeds niet terug op het niveau van vóór de aardbeving, dus hulp is nog steeds hard nodig!

En daar mag ik dan nu een steentje aan bij gaan dragen….. 16 oktober vertrek ik naar Nepal om de projecten met eigen ogen te gaan bekijken, les te geven op de school, en nieuwe projecten en stages binnen te halen voor onze studenten op Hogeschool Windesheim.

Help jij mij mee om met een mooi bedrag naar Nepal af te kunnen reizen, zodat we kunnen helpen om met de Coldfeet Foundation de  droom waar te maken,voor vele kinderen om scholen met toilet en waterputten te kunnen bouwen. 
Elk kind verdiend onderwijs, zodat  er weer toekomstdromen gemaakt kunnen worden, en ze met elkaar het land verder op kunnen bouwen.
Geef kinderen een toekomst in Nepal. 

Doneer dan nu en help mee om dit te realiseren. 

Over de campagne
Beheerder:
Renate Ouweneel
Gestart op:
2 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie